Ege Postası
Geri

Yıllar sonra buluştular

Gemlik Ticaret Lisesi’nden mezun olan Orhangazililer, aynı okuldan mezun olan Selma Bilkay’ın organizasyonu ile yıllar sonra İznik Gölü sahilindeki İskele Pub’da kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Yıllar önce Ticaret Lisesi’nde öğretmenlik...
Yıllar sonra buluştular
Haberler / Genel
25 Haziran 2013 Salı 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gemlik Ticaret Lisesi’nden mezun olan Orhangazililer, aynı okuldan mezun olan Selma Bilkay’ın organizasyonu ile yıllar sonra İznik Gölü sahilindeki İskele Pub’da kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Yıllar önce Ticaret Lisesi’nde öğretmenlik yapan çok sayıda ismin de buluştuğu organizasyonda hem renkli hem de duygusal anlar yaşandı.

Gemlik Ticaret Lisesi’nde okuyup mezun olan Orhangazililer, dönemin öğretmenleri ile ve mezunlarla birlikte Orhangazi’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Gemlik Ticaret Lisesi'nde 1992 yılı ile 2005 yılları arasında okuyan, okula Orhangazi’den gidip gelen yaklaşık 70-80 kişilik bir grup, aileleri ve çocukları ile birlikte Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde bulunan İskele Pub’da buluştu. Ticaret Lisesi Mezunları Selma Bilkay ve Mesut Kaya tarafından organize edilen buluşmaya Ticaret Lisesi'nde çeşitli dönemlerde öğretmenlik yapan Zeki Torbaoğlu, Kadir Sarıgöl, Nazım Özer, Hüseyin Çıtak, Yüksel Hanım gibi isimler de katıldı.

Yıllar önce mezun oldukları okulda birlikte okudukları arkadaşları ile yıllar sonra bir araya gelen buluşmada renkli görüntüler yaşandı. Orhangazi, Gemlik ve Bursa’da yaşayan mezunlar gün boyu anılarını tazeledi. Organizasyonu düzenleyen Selma Bilkay buluşma fikrinin bir süre önce okulda gerçekleştirilen pilav gününde ortaya çıktığını belirterek, "Birçok arkadaşımıza ulaştık. Amacımız bu organizasyonu geleneksel hale getirmek." dedi. Sosyal medyada bu konuda bir de grup kurduklarını belirten Selma Bilkay, grup vasıtası ile ulaşamadıkları arkadaşlarının da kendilerine ulaşmasını beklediklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası