Ege Postası
Geri

Yılmaz Erdoğan ile Kıvanç Tatlıtuğ Organize İşler dizisinde buluşuyor

Yılmaz Erdoğan’ın gişe rekortmeni Organize İşler filminin dizi versiyonunun çekilmesi yeniden gündeme geldi.
Yılmaz Erdoğan ile Kıvanç Tatlıtuğ Organize İşler dizisinde buluşuyor
Haberler / Magazin
26 Nisan 2025 Cumartesi 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Organize İşler dizisi geçen yıllarda ilk olarak Disney Plus için yazılmış ancak platformun yerli içerik alımını durdurmasıyla dizi rafa kalkmıştı. Daha sonra projenin Gain için çekileceği kulislerde dolaşsa da bu plan gerçekleşmemişti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son kulis bilgisi Disney Plus’la yeniden görüşen ancak şartlarda anlaşamayan BKM’nin Şenol Sönmez’in yöneteceği 8 bölümlük projeyi bu yaz Netflix için çekeceği yönünde.

Cem Yılmaz'a da teklif gitti

Organize İşler film serisinin “Sazan Sarmalı” bölümünde Sarı Saruhan karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ’un dizide rol alacağının kesin olduğu, Cem Yılmaz’a da teklif gittiği öğrenildi.

Öte yandan iki sezondur ilgiyle izlenen İnci Taneleri’ni hem yazan hem de başrol oynayan Yılmaz Erdoğan’ın bu sezon sonunda diziyi 45. bölümde bitirmek istediği biliniyordu. Ancak Kanal D’nin projeye devam etmek istediği ve bu konuda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası