Ege Postası
Geri

Yol verme kavgası: 1 ölü

İZMİR'in Dikili İlçesi'nde, yol verme konusunda çıkan kavgada boğaz ve göğsünden bıçaklanan 38 yaşındaki Devrim Özkan kaldırıldığı hastanede öldü.
Yol verme kavgası: 1 ölü
Haberler / 3. Sayfa
16 Ağustos 2015 Pazar 11:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, bugün gece saatlerinde Adnan Menderes Caddesi üzerinde meydana geldi. Evli ve 1 kız çocuğu babası Devrim Özkan, ailesiyle birlikte eve döndüğü sırada cadde üzerinde seyir halindeyken başka bir otomobilin sürücüsü ile iddiaya göre yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine diğer aracın sürücüsü 22 yaşındaki Hasan A., Özkan'ı boğazından ve göğsünden bıçakladı. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Özkan'ın eşi ve kızı durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından Özkan, ambulansla Dikili Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan ve Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek burada tedaviye alınan Özkan, yapılan müdahalelere rağmen öldü. Şoför Özkan'ın ölüm haberini alan eşi ve kızı hastane önünde sinir krizi geçirdi. Özkan'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olaydan sonra gözaltına alınan Hasan A. polis merkezine götürüldü.  Soruşturma sürüyor.

FESTİVAL İPTAL EDİLDİ

İzmir'in Dikili İlçesi'ne bağlı Bademli Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen 'Bademli Koruk Suyu ve Zeytin Festivali', yol verme kavgasında 38 yaşındaki Devrim Özkan'ın bıçaklanarak öldürülmesi üzerine ikinci gününde iptal edildi. Festivali düzenleyen Bademli Mahallesi Muhtarı Neslihan Kutlu Maraş, şöyle dedi:

"Bademli kökenli Devrim Özkan'ın yaşamını yitirmesi hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. Bu acı olay karşısında festivalimizi iptal kararı aldık. Ayrıca bu sabah elimize ulaşan ve akşam 'Dımdızlak' adlı oyunuyla sahne alacak olan Levent Kırca'nın da rahatsızlandığını öğrendik. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Devrim Özkan arkadaşımızın ölümü nedeniyle halkımıza başsağlığı diliyorum."

TOPRAĞA VERİLDİ 

İzmir'in Dikili İlçesi'nde yol tartışmasında bıçaklanarak öldürülen 38 yaşındaki Devrim Özkan, ikindi vakti Dikili Camii'nde kılınan namazın ardından Dikili Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı. Dikililer, aileyi zor gününde yalnız bırakmadı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası