Ege Postası
Geri

Yola barikat kuran gruba müdahale

Ergenekon davasının karar duruşmasını izlemeye gelenler emniyet güçlerinin engeliyle karşılaşınca yolu kapattı. Bu nedenle polis gruba müdahale etti. Egenekon davasının karar duruşmasını izlemek için Silivri Cezaevi'nin bulunduğu alana...
Yola barikat kuran gruba müdahale
Haberler / Güncel
5 Ağustos 2013 Pazartesi 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ergenekon davasının karar duruşmasını izlemeye gelenler emniyet güçlerinin engeliyle karşılaşınca yolu kapattı. Bu nedenle polis gruba müdahale etti.

Egenekon davasının karar duruşmasını izlemek için Silivri Cezaevi'nin bulunduğu alana gitmek isteyenlerle emniyet güçleri arasında arbede yaşandı. Grubun yoli trafiğe kapatıp barikat kurması üzerine emniyet güçleri gruba müdahale etti. Tahta parçalarını kalkan şeklinde kullanan göstericiler D-100 Karayolu'na çıkarak araç geçişine izin vermedi. Yol kenarındaki tarlada ise yangın çıktı. Yangına vatandaşlar damacana ve kovalarla müdahalede bulundu.

Müdahale sonrası Cumhuriyet Halk Partisi otobüsünden, “Direncimiz burada ama sabırla devam edecek. Hepinizi CHP otobüsünün sağ tarafına davet ediyorum. Emniyet görevlilerini de katılımcılara karşı müdahalede bulunmaması konusunda uyarıyorum.” şeklinde mikrofonla uyarılarda bulunuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası