Ege Postası
Geri

Yolsuzluk operasyonunda 3 ayrı soruşturma yürütülüyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında iki bakanın oğlunun yanı sıra; iş adamları ve Halk Bankası Genel Müdürü’nün de gözaltına alındığı öğrenildi.Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla...
Yolsuzluk operasyonunda 3 ayrı soruşturma yürütülüyor
Haberler / Güncel
17 Aralık 2013 Salı 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında iki bakanın oğlunun yanı sıra; iş adamları ve Halk Bankası Genel Müdürü’nün de gözaltına alındığı öğrenildi.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili 3 ayrı soruşturmanın yürütüldüğü bildirildi. Soruşturmalar kapsamında iş adamı Ali Ağaoğlu, Ebru Gündeş’in eşi Reza Zerrab, İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan hakkında gözaltı kararı bulunduğu ifade edildi.

Bu arada; Reza Zerrab, Mustafa Demir ve iki bakanın çocuğuyla ilgili iki soruşturmanın Savcı Celal Kara tarafından yürütüldüğü, Kara'nın Zekeriya Öz'ün başında bulunduğu başsavcıvekilliğinde görevli olduğu öğrenildi. Ali Ağaoğlu ile ilgili soruşturmanın ise Savcı Mehmet Yüzgeç tarafından takip edildiği ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası