Ege Postası
Geri

Yorgancılar ABD’de Türkiye ve Ege’yi anlattı

Dünyanın en gelişmiş 20 ekonomisinin oluşturduğu G20’nin iş dünyasındaki yansıması Business 20 (B20) Dönem Başkanlığını yürüten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), ABD’ye çıkarma yaptı.
Yorgancılar ABD’de Türkiye ve Ege’yi anlattı
Haberler / Ekonomi
23 Nisan 2015 Perşembe 09:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığındaki heyette Ege’den yer alan tek isim Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar oldu. Yorgancılar, gerçekleştirdiği temas ve görüşmelerde İzmir ve Ege Bölgesi’nin yatırım imkanları ve avantajlarını aktarma fırsatım olduğunu belirterek, “Görüşmelerimde sahip olduğu müteşebbis ruhla 340 milyar dolarlık bir ticaret hacmine ulaşan ve bunu her geçen gün artıran Türkiye’nin TTİP anlaşmasının içinde olması gerektiğini vurguladım. Bunun yanı sıra Ermeni Tasarısı ile ilgili endişe ve sıkıntılarımızı anlatırken İzmir ve Ege Bölgesi’nin yatırım imkanları ve avantajlarını aktarma fırsatım oldu” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası