Ege Postası
Geri

Yorgancılar'dan Soyer'e destek: Açıklamaları yanlış yöne çekildi

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in bayrak ve para açıklamalarıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Yorgancılar, Soyer'in açıklamalarının çok yanlış bir yöne çekildiğini ifade etti.
Yorgancılar'dan Soyer'e destek: Açıklamaları yanlış yöne çekildi
Haberler / Güncel
23 Haziran 2020 Salı 21:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in TÜRSAB yetkilileriyle online yaptığı toplantıda 'İzmir parası' ve 'İzmir Bayrağı' açıklamalarına yönelik tartışmalar sürerken konuyla ilgili son olarak EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'dan açıklama geldi.

Türkiye gündeminin ekonomi, iş ve aş olduğunun belirten Ender Yorgancılar, Soyer'in açıklamalarının çok yanlış bir yöne çekildiğini vurgulayarak destek verdi.

Sosya medya hesabından açıklama yapan Yorgancılar şu ifadeleri kullandı;

"İzmir BB Başkanı Sn. Tunç Soyer'in, açıklamalarının çok yanlış bir yöne çekildiğini düşünüyorum. Gündemimiz ekonomi, üretim, iş, aş, ülkemizin geleceği olmalı. Türkiye Cumhuriyeti birdir, bütündür. Bunun bir alternatifi yoktur, olamaz." 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası