Ege Postası
Geri

Yorgancılar’dan esnafa destek çağrısı: Vergi ve SGK ödemeleri ertelenmeli

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, İzmir’de yaşanan su taşkınlarından etkilenen esnafa destek olmak için vergi ve SGK ödemelerinin ertelenmesi gerektiğini belirtti.
Yorgancılar’dan esnafa destek çağrısı: Vergi ve SGK ödemeleri ertelenmeli
Haberler / Ekonomi
28 Kasım 2023 Salı 01:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Kasım ayı meclis toplantısı EBSO Meclis Başkanı H.İbrahim Gökçüoğlu yönetiminde İzQ İnovasyon Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Mutlu Tosun’da konuk olarak katılım gösterdi.  Toplantıda yaptığı konuşmada İzmir’de fırtına sebebiyle mağdur olan esnaflara destek olunması gerektiğini belirten EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “İzmir’de yaşanan taşkınalar sebebiyle zarar gören esnafımıza hasar tespiti yapıldıktan sonra destek sağlanmalıdır. Vergi veya SGK ödemelerinin ertelenmesi gibi desteklerim verilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

SELDEN ZARAR GÖREN ESNAFA DESTEK VERİLMELİ

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar İzmir’de yaşanan sel felaketine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yaptığı gözlemler sonucunda Karşıyaka ve Alsancak bölgelerinin batmış durumda olduğunu belirten Yorgancılar, “Dün Alsancak kordondaki iş sahiplerine telefon açtım. Hepsinde aynı şikayet var. Tabi ki bu bir felaket ama bugün baktığımızda bütün yolar açık. Yaşanan bu olay bize depremi hatırlattı. Deprem olduktan sonra üzerinde günlerce konuştuk, tartıştık ama bugün baktığımızda gündemimizde deprem yok. Aynı şekilde Güneydoğu’da deprem oldu, binlerce vatandaşımız vefat etti bir ay geçmeden gündemden kalktı. Yaşadığımız bu felaketleri o gün takip ediyoruz sonrasını hasarı yaşayanlar sıkıntısını çekiyor. O yüzden felaketleri yaşamadan önce önlemlerini alacak çalışmalar yapmalıyız. Öte yandan İzmir’de yaşanan taşkınalar sebebiyle zarar gören esnafımıza hasar tespiti yapıldıktan sonra destek sağlanmalıdır. Vergi veya SGK ödemelerinin ertelenmesi gibi desteklerim verilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası