Ege Postası
Geri

Yozgat Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını aldı

Yozgat Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde 26 asil 26 yedek olmak üzere 52 üyeden oluşan Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını düzenlenen törenle aldı. Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Gençlik ve Kültür Merkezi Düğün...
Yozgat Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını aldı
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 16:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde 26 asil 26 yedek olmak üzere 52 üyeden oluşan Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını düzenlenen törenle aldı.

Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Gençlik ve Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda düzenlenen mazbata törenine, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, öğrenciler ve aileleri katıldı.

    İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, geleceğin teminatı olan çocuklara gereken önemin verilmesi ve şimdiden onlara güvenilmesi gerektiğini söyledi. Kuş, “Çocuklarımızı küçük olarak görmeyelim onlar bir dehadır. Gerçekten ülkemizin ve devletimizin geldiği noktayı çocuklarımızın etkinliklerdeki başarılarıyla görebiliriz. İnşallah bundan sonraki nesil daha güzel şeylerle karşılaşacaktır. Bu vesile ile çocuklarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

    AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz de belediyeciliğin sadece şehrin altyapı ve üst yapı işleriyle uğraşan bir hizmet kurumu olmadığını, yaptığı sosyal ve kültürel çalışmalarla geleceğin teminatı olan çocuklara yönelik bu tür etkinlikler düzenlemesinin örnek bir çalışma olduğunu kaydetti.

    Belediye Başkanı Yusuf Başer ise çocukların oluşturduğu meclis üyelerinin kentte gördüğü eksiklikleri ve isteklerinin çözümü için projeler hazırlayacaklarını söyledi. Başkan Başer, "Meclise seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Önemli bir haftada çocuk meclisimiz kurulmuş oldu. Hem sevgiler sevgilisi Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum Haftası, hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bir arada olmasının mutluluğunu çocuklarımızla birlikte yaşıyoruz. Dünyada ilk defa Türkiye’de bir çocuk bayramının kutlandığı 23 Nisan günü Yozgat Belediyesi olarak çocuk meclisimizi oluşturduk. Çocuk meclisimiz belediyemizin yaptığı tüm hizmetlerin yanında sosyal ve kültürel anlamda Yozgat’ımıza çok katkı değer katacağına inanıyorum. Çünkü hiç kirlenmemiş zihinlerle beyinlerle sevgili yavrularımız bizlere proje üretecekler. Değişik zamanlarda değişik günlerde toplanarak o beldenin o yörenin eksiklikleri ile ilgili çalışmalarda bulunacaklar." şeklinde konuştu.

    Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, çocukları tebrik ederek mazbatalarını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası