Ege Postası
Geri

Yücel: İzmir ve Karşıyaka'nın tercihini biliyoruz

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim kampanyası için sahaya inen CHP İzmir İl Örgütü, Karşıyaka Çarşısı’nda yürüyüş gerçekleştirdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Biz İzmir’in ve Karşıyaka'nın tercihini biliyoruz. Türkiye’ye kuvvetli bir omuz vermek zorundayız. Artık demokrasiyi hukukun üstünlüğünü Türkiye’ye tesis etmek zorundayız” dedi. CHP İl Örgütü Karşıyaka'da sahaya indi
Yücel: İzmir ve Karşıyaka'nın tercihini biliyoruz
Haberler / Yerel Politika
7 Haziran 2018 Perşembe 21:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Örgütü Karşıyaka Çarşısı’nda yürüyüş gerçekleştirerek, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için oy istedi. Yürüyüşe CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, milletvekili adayları ve parti üyeleri katıldı. Yürüyüş esnasında, “Herkesin adayı Muharrem İnce” sloganları atıldı.

YÜCEL: BİZ İZMİR’İN KARŞIYAKA'NIN TERCİHİNİ BİLİYORUZ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti çok önemli bir sınav verecek. Biz İzmir ve Karşıyaka'nın tercihini biliyoruz. Türkiye’ye kuvvetli bir omuz vermek zorundayız. Artık demokrasiyi hukukun üstünlüğünü Türkiye’ye tesis etmek zorundayız. Bizim ‘herkesin Cumhurbaşkanı olacağım 81 milyonunun Cumhurbaşkanı olacağım’ diyen bir Cumhurbaşkanı adayımız var.  Sizler bu memleketi kurtaracak yiğitlersiniz. 24 Haziran’da 8 Temmuz’da ‘tamam’ diyerek bu memleketi kurtaracaksınız" dedi. 
Yücel konuşmasını, İnce’nin mitinglerde kullandığı, “Bir çivi bir nalı kurtarır. Bir nal bir atı kurtarır. Bir at bir yiğidi kurtarır. Bir yiğit memleketi kurtarır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası