Ege Postası
Geri

Yücel Kılıçdaroğlu ile görüştü

Hafta sonu Ankara’da yapılacak CHP 36. Olağan Kurultay için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu il başkanlarıyla toplantıda buluştu. Saat 11.00’de başlayan toplantının nedenin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile tüm başkanların ayrı ayrı görüşmek istemesi sonrası alınan bir karar olduğu ifade edildi. Yücel Kılıçdaroğlu ile görüştü
Yücel Kılıçdaroğlu ile görüştü
Haberler / Yerel Politika
1 Şubat 2018 Perşembe 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 3-4 Şubat’ta Ankara Arena’da yapılacak kurultay için çalışmalarını sürdürüyor.

İl başkanlarını Ankara’ya çağıran ve görüşlerini alan Genel Başkan Kılıçdaroğlu daha sonra gün içinde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile görüştü.

Yücel'in görüşmede Parti Meclisi için İzmir'den Selin Sayek Böke ile birlikte CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç, CHP İzmir İl eski başkanları Asuman Ali Güven ve Ali Engin'in isimlerini önerdiği öğrenildi.

İzmir’den PM üyeliğine adaylığını şu ana kadar açıklayan isimler ise İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Mustafa Balbay, Ali Yiğit, Atila Sertel ve Tuncay Özkan, PM Üyesi Mustafa Moroğlu, CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve CHP İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, CHP PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç oldu.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Öte yandan Yücel, Kılıçdaroğlu ile görüşmesini sosyal medya hesabından "Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldik, önümüzdeki kurultay süreci ve 2019'da bizleri bekleyen Türkiye'nin kader seçimleriyle ilgili fikirlerimizi paylaştık. Başka yol yok. Ya iktidar olacağız, ya iktidar olacağız!" sözleriyle paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası