Ege Postası
Geri

Yücel aday adaylarına seslendi: Kimsenin kendisini düşünme lüksü yok

CHP Karabağlar İlçe Örgütü Birlik ve Dayanışma Yemeği'nde buluştu. Organizasyonda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, aday adaylarına seslendi. Yücel, "Kimsenin kendisini düşünme lüksü yoktur. Bunu hepimiz biliyoruz. CHP'nin ve ülkemizin menfaatleri her şeyin üzerindedir. Tüm aday adaylarımızın bunlara dikkat edeceğini biliyorum. Bu görev kime verilirse verilsin tüm aday adaylarımızın ve tüm CHP örgütünün CHP adayının etrafında kenetleneceği, birleşeceği ve onun başarısı ve CHP'nin başarısı için çalışacağına inanıyorum.Ve zafer bizlerin olacak. Zafer CHP'nin olacak. Zafer halkın iktidarının olacak" dedi. Yücel dayanışma yemeğinde aday adaylarına seslendi
Yücel aday adaylarına seslendi: Kimsenin kendisini düşünme lüksü yok
Haberler / Yerel Politika
7 Aralık 2018 Cuma 22:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Karabağlar İlçe Örgütünün 'Birlik ve Dayanışma Yemeği' Balçova Termal Otel Kardelen Salonunda gerçekleştirildi. Çok sayıda partilinin katıldığı yemeğe, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri Kani Beko ve Tacettin Bayır, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Muğla eski Milletvekili Tolga Çandar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Musa Çam ve Seniye Nazik Işık, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adayları katıldı.

Programdan önce dev ekranlardan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'nden kesitlerin olduğu video gösterildi. Daha sonra CHP Lideri'nin mesajı okundu. Kılıçdaroğlu gönderdiği mesajda partililere şöyle seslendi;  "Karabağlar İlçe Örgütümüzün düzenlemiş olduğu dayanışma yemeğine katılan tüm partililerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sevgili CHP'liler ve değerli yol arkadaşlarım çağdaş uygarlık yolunda birlikte gece gündüz çalışarak halkın partisini iktidara getireceğiz. Örgütümüze olan inancım tamdır. En iyi dileklerim sizlerle"

KILIÇDAROĞLU'NDAN KORKUYORLAR

Programda partililere hitap eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Bugün birlikteliğimizi pekiştirecek, dayanışmamızı güçlendirecek, motivasyonumuzu artıracak, hem yerelde hem genelde CHP'nin iktidara yürüdüğünü gösterecek olan Karabağlar İlçe Örgütümüzün düzenlemiş olduğu bu güzel organizasyonda sizlerde bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu tip buluşmalar bizim motivasyonumuzu artırmak için çok önemli bir fırsat. Koordinasyonumuzu, inancımızı ve kararlılığımızı hiç yitirmememiz gereken bir dönemden geçiyoruz. Bir mücadele veriyoruz. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, işçsiyle emeklisiyle bu ülkenin daha yaşanılabilir bir hale gelmesi için bir mücadele veriyoruz. İnsanlarımızı inançları, etnik kimlikleri, savundukları değerler yüzünden ötekileştirilmediği, ayrıştırılmadığı  ve toplumun kutuplaştırılmadığı bir Türkiye kurmak için mücadele ediyoruz. Daha eşit, özgür ve demokratik yaşamak için mücadele ediyoruz. Gençlerimiz işsiz, Türk parası her geçen gün yabancı paralar karşısında eriyerek gidiyor. Ekonomi çökmüş durumda. İflaslar, konkordatolar, hacizler, icralar rekor kırdı. Ülkemizi bu duruma getiren, milletimizi yolsulluğa ve işsizliğe sürükleyen AKP ikitidarı seçimler yaklaştıkça ülkedeki gerginliği ve kutuplaştırmayı artırıyor. Bunu neden yapıyorlar çünkü korkuyorlar. İktidarı kaybetmekten korkuyorlar, ekonomik krizin konuşulmasından korkuyorlar, halkın çaresizliğinin gündem olmasından korkuyorlar, Saray'ın zevk ve sefa içinde yaşadığı bir ortamda milletimizin değerlerinin, milli servetimizin çarçur edilmesininin gündem olmasından korkuyorlar, en çokta CHP ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndan korkuyorlar. Yargının baskısına rağmen onların her türü yalanını, talanını, yolsuzluklarını, faiz lobilerine ödedikleri milyarlaca lirayı kirli ilişkilerini korkmadan ifşa eden halka gerçekleri anlatan CHP onların en büyük korkusu. Bizler bu düzene dur demek zorundayız. Ülkedeki bu durumdan rahatsız olan toplumun tüm kesimlerini CHP çatısı altında birleştirmek zorundayız" dedi. 

89 SEÇİMLERİNİ HATIRLAYIN

31 Mart yerel seçimlerinin AK Parti iktidarına son vermek için bir fırsat olduğunu dile getiren Yücel, "Yerel seçimleri çok önemsiyoruz. Her seçim önemlidir. Ancak bu seçim AKP iktidarına son vermek için bir fırsat. Geneldeki iktidar yerelden geçiyor. Geçmiş dönemleri düşünün, AKP'nin nasıl iktidara geldiğini düşünün, 89 seçimlerinde SHP'nin yereldeki başarısından sonra genelde iktidar ortağı oluşunu düşünün ve bu seçimin ne kadar önemli olduğunu birkez daha hatırlayın" diye belirtti. 

ADAY ADAYLARINA ÇAĞRI; ZAFER BİZİM OLACAK

Aday adaylarına seslenen İl Başkanı Yücel, "Burada birbirinden değerli belediye başkan aday adaylarımız ve meclis üyesi aday adaylarımız var. Hepsi bu görevleri en iyi şekilde layıkıyla yerine getirecek vasıftadırlar. Ancak kimsenin kendi geleceğini, kendi ikbalini, kendisini düşünme lüksü yoktur.  Bunu hepimiz biliyoruz. CHP'nin ve ülkemizin menfaatleri her şeyin üzerindedir. Tüm aday adaylarımızın bunlara dikkat edeceğini biliyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Bu görev kime verilirse verilsin tüm aday adaylarımızın ve tüm CHP örgütünün CHP adayının etrafında kenetleneceği, birleşeceği, onun ve CHP'nin başarısı için çalışacağına inanıyorum. Bu ilkeler ışığında ortak amacımız için el ele, kol kola ve omuz omuza çalışarak bu sorumluluğumuzu hep beraber yerine getireceğiz. Ve zafer bizlerin olacak. Zafer CHP'nin olacak. Zafer halkın iktidarının olacak" dedi.

YILDIZ: BİRLİK VE DAYANIŞMA İÇİNDE MÜCADELE EDECEK MİYİZ'

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, "Öncelikle yemeğimize katılarak bize onur verdiniz. Bu yemeği iki sebepten düzenledik. Birincisi Karabağlar İlçe Örgütü olarak ilçe binasını mülk edinmek istiyoruz ve buradan gelecek gelirle altlık oluşturalım dedik. İkincisi ise 31 Mart yerel seçimleri öncesi örgüt içinde birlik ve dayanışma olsun istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk'e inananlar bir ölüp bin doğdular. Gezi'de, Adaet Yürüyüşü'nde, Kordon'da, Maltepe'de milyonlardı. Onlar işçilerimizdi, köylülerimizdi, gençlerimizdi, ödünsüz savunucular kadınlarımızdı. Onlar özgür ve demokratik bir Türkiye isteyen halkımızdı. Ülkemizi 16 yıldır gerici bir iktidar yönetiyor. Ülke ekonomik krizle boğuşuyor. Neo-liberal bir istibdat dönemi yaşıyoruz. Adalete güven sıfırlandı. Basın susturulmuş. 24 saat tek adam konuşuyor. Ülkemiz bu durumdayken, CHP'yi kuran kuvvayı milliyecilerin torunları birlik ve dayanışma içinde mücadele edecek miyi? Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Demokrasiyi yerelden başlatacağız. Omuz omuza verecek miyi? O zaman yalnız İzmir'in dağlarında değil, Türkiye'nin bütün dağlarında çiçekler açar" diye konuştu. 

Program eski vekil Tolga Çandar'ın birbirinden güzel türküleri eşliğinde devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası