Ege Postası
Geri

Yücel'den Kaya'ya jet yanıt: Laf ebeliği yapacağınıza...

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yol yatırımlarıyla ilgili açıklamasını eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya sert tepki gösterdi. Yücel, “Başta ekonomi olmak üzere ülkeye yaşattığınız krizlere rağmen hala ne yüzle konuşabiliyorsunuz? Laf ebeliği yapacağınıza pazara siz çıkın. Kim yürüyebiliyor, kim yürüyemiyor görelim. Kokan, hatta kokuşan bir şey varsa, o da AKP iktidarıdır!” dedi.
Yücel'den Kaya'ya jet yanıt: Laf ebeliği yapacağınıza...
Haberler / Yerel Politika
16 Mayıs 2022 Pazartesi 14:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, son 3 yılda 3.7 milyar TL yatırımla İzmir’in yollarını yenilediklerini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sert tepki göstermişti. Kaya, “İzmir'in yolları, aydaki kraterler gibi. Şehrin her tarafı çukurlarla dolu. Çukurlara iki kürek mıcır atmaktan acizsiniz, bir de bu açıklamayı yaparak İzmirliler'in aklıyla alay ediyorsunuz!” ifadelerini kullanmıştı.

Kaya’ya CHP’den yanıt gecikmedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya üzerinden Kaya’ya verdiği yanıtta şunları söyledi:

“Başta ekonomi olmak üzere ülkeye yaşattığınız krizlere rağmen hala ne yüzle konuşabiliyorsunuz? Laf ebeliği yapacağınıza pazara siz çıkın. Kim yürüyebiliyor, kim yürüyemiyor görelim. Kokan, hatta kokuşan bir şey varsa, o da AKP iktidarıdır!”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası