Ege Postası
Geri

Yücel'den Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırıya tepki

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Kuşadası'nda yapılan yumurtalı saldırıya tepki gösterdi. Yücel'den yumurtalı saldırıya tepki
Yücel'den Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırıya tepki
Haberler / Politika
7 Eylül 2019 Cumartesi 23:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın programı kapsamında bulunduğu Kuşadası'nda belediye önünde yurttaşlara hitap ettiği esnada bazı kişilerin yumurtalı saldırısına uğradı. Kalabalık içinden Kılıçdaroğlu'na doğru, 4 tane yumurta atıldı. Yumurtalar Kılıçdaroğlu ve yanındakilere isabet etmedi. Yumurtalı saldırı sonrası, olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. Provokatif saldırıya tepki yağarken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyadan tepki gösterdi.

İl Başkanı Yücel, "Her türlü engele, her türlü provokasyona, her türlü saldırıya karşın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde mücadeleye devam edeceğiz! 

Yürüyecek daha çok yolumuz var. Aydınlık günler için, demokrasi için, mutlu ve huzurlu bir Türkiye için..." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası