Ege Postası
Geri

Yücel'den çok çarpıcı seçim zaferi mesajları

Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu, katılım oranının yüzde 84 olduğu İstanbul seçimlerinde, kullanılan oyların yüzde 54,3’ünü almayı başardı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. İmamoğlu'nun başarısı partide büyük sevinç yaratırken, İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul zaferinin ardından sosyal medya hesabından çarpıcı mesajlar verdi. Yücel'den çarpıcı 23 Haziran mesajları
Yücel'den çok çarpıcı seçim zaferi mesajları
Haberler / Politika
23 Haziran 2019 Pazar 22:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini en yakın rakibi AK Parti adayı Binali Yıldırım'a 9 puan fark atarak yüzde 54,03 gibi bir oranla kazanan Ekrem İmamoğlu, partisi CHP'de büyük sevinç yarattı. 

İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek olmak için İstanbul'un bazı ilçelerinde sahada aktif olarak çalışan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, seçim zaferinin ardından sosyal medya hesabından çok çarpıcı mesajlar paylaştı.

İl Başkanı Yücel, "Bugün haksızlığa, kayırmaya, israfa, bölünmeye karşı olanların bayram günüdür. Bugün vatanseverlerin, çalışkan, dürüst, vicdanlı insanların günüdür. Birleşerek nasıl kazanabileceğimizi kanıtladık.  Ekrem İmamoğlu için oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ak partili kardeşlerimiz; MHP'li kardeşlerimiz; Bugün sizin için bir yenilgi günü de değildir. Ülkümüz, ülkemiz ve halkımız oldukça her zaman kardeşlik kazanacak. Bir dahaki seçimde sizlerin de oylarına talibiz.

İstanbul hepimizin, İzmir hepimizin, Ankara, Diyarbakır, Konya, hepsi, yurdumuzun dört bir köşesi hepimizin. Bu ülke hepimizin. Gençler en çok da sizlere teşekkür ediyoruz. Bize inandınız, bize güvendiniz. Biz de size güveniyoruz. Sizin için çalışacağız.

Katkılarınız ve heyecanınız bize güç veriyor, kuvvet veriyor, bizi dinamikleştiriyor. Bir dahaki seçimlere şimdiden çalışmaya başlamak için herkesi Atamızın eseri Cumhuriyet Halk Partimize bekliyoruz!

Korku imparatorluğu yıkılıyor!  Özlemini duyduğumuz güzel günler geliyor...
İnançla, kararlılıkla, dayanışmayla... Sevgiyle, dostlukla, kardeşlikle...
Her şey çok güzel oluyor!" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası