Ege Postası
Geri

Yücel yeniden Ankara'ya gidiyor

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yarın Ankara'ya gidecek. İl Başkanı Yücel, Ankara mesaisinde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Kılıçdaroğlu ve Yücel görüşmesinin ana gündem maddesi yerel seçim ve adaylar olacak. İzmir heyeti, Kılıçdaroğlu'nun ardından Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı ile görüşecek. Üç kritik görüşme...
Yücel yeniden Ankara'ya gidiyor
Haberler / Yerel Politika
10 Aralık 2018 Pazartesi 14:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPSOTASI- 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi pekçok büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan aday adayını açıklayan CHP Genel Merkezi, İzmir'de büyükşehir ve 30 ilçeyle ilgili tek isim telafuz etmezken, gözler Ankara'ya çevrildi, nefesler tutuldu.  

CHP'li aday adayları belirsizlik sürecinde bir yandan seçim çalışmalarını hızla sürdürürken bir yandan da Ankara'dan gelecek haberlere odaklandı.

Aday belirleme sürecinde sık sık Başkent'in yollarını aşındıran CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yeniden Ankara'ya gidecek. 11 Aralık Salı günü sabah 10.00 uçağıyla Başkent'e gidecek olan Yücel'e, Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Hasan Ali Oray ile Özkan Tice de eşlik edecek.

Yücel ve başkan yardımcılarının ilk olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecekleri ve genel bir değerlendirme yapacakları öğrenildi.

Yücel ve yönetcilerin daha sonra sırasıyla Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüşecekleri bildirildi. Görüşmelerin ana gündem maddesinin yerel seçim ve adaylar olacağı ve İzmir heyetinin genel merkez yöneticilerine "İzmir adaylarını ne zaman açıklayacaksınız" sorusunu yönelteceği öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası