Ege Postası
Geri

Yüksekova'daki hizmete teşekkür belgesi

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği'ne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi ortopedi kliniğinde görev yapan Uzm. Dr. İsmail Oytun'a, Hakkari Yüksekova Devlet Hastanesi'ndeki geçici görevinde gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.
Yüksekova'daki hizmete teşekkür belgesi
Haberler / Genel
4 Temmuz 2016 Pazartesi 11:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hakkari Yüksekova Devlet Hastanesi'ne 21 Nisan ve 11 Mayıs tarihleri arasında geçici görevle giden Ortopedi Uzmanı Dr. İsmail Oytun, sevgi, sabır ve özverili bir şekilde verdiği sağlık hizmetinden dolayı İzmir Kuzey KHB Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan teşekkür belgesi ile onurlandırıldı. Teşekkür belgesini Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Yöneticisi Dr. Mustafa Kurtuluşun elinden alan Uz. Dr. İsmail Oytun, "Hakkari Yüksekova Devlet Hastanesi'nde çok değişik deneyimler edindim. Biraz tedirginlikle gitmiştim ama oradaki hemşire ve doktor arkadaşlarımın aynı zamanda yöre halkının da destek ve yardımlarıyla özveri içinde çalışarak güzel bir dönem geçirdim. Ortopedi hizmetine ihtiyacı olan her hastaya en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştım. Bana bu belgeyi vermeyi uygun gören Genel Sekreterliğimize ve Hastane Yönetimine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hastanesi Yöneticisi Dr. Mustafa Kurtuluş ise Oytun'a gösterdiği samimi gayretlerinden dolayı teşekkür ederek mesleğinde başarılar diledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası