Ege Postası
Geri

Yurdakul:”Muhtarlar hak ettiği yerde olacak”

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ayşe Yurdakul, Bayraklı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yurdakul, Bornova Öğretmenevi’ndeki kahvaltılı toplantıda, “Muhtarlar, yerel demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. Bizim belediye başkanlığımızda muhtarlar hak ettiği yerde olacak” şeklinde konuştu.
Yurdakul:”Muhtarlar hak ettiği yerde olacak”
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Kasım 2013 Çarşamba 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-CHP’li Ayşe Yurdakul’un aday adaylığı çalışması kapsamında yaptığı muhtarlar toplantısı Bayraklı muhtarlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Muhtarların sorunlarını dinleyen CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ayşe Yurdakul, “Muhtarlar yerel demokrasinin en temel taşıdır. Bir ilçe için belediye başkanı neyse, bir mahalle için de muhtar odur” dedi.
Bayraklı’nın Amazon ruhlu aday adayı CHP’li Ayşe Yurdakul, “Muhtarların gerek çalışma olarak fiziki koşulları gerekse şu anda yaşadıkları sıkıntıları bizim yerel yönetim anlayışımızla sorun olmaktan çıkacaktır” diye konuştu.
Ayşe Yurdakul, toplantının anısına muhtarlara Ödemiş’ten gelen meyve fidanlarını hediye etti. CHP’li Yurdakul, Bayraklı’nın yeşile olan hasretini uygulayacakları “Yeşil Bayraklı” projesiyle son vereceklerini belirterek toplantıya katılan muhtarlara teşekkür etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası