Ege Postası
Geri

Yurt dışından gelen akülü araba sevindirdi

Ankara’nın Nallıhan ilçesi Meyildere köyünde yaşayan engelli Erkan Bıyıklı, yurt dışından gelen akülü araba ile sevindi.Yıllar önce geçirdiği kaza sonrasında yürüyemeyen Bıyıklı, dezavantajlı kişiler için projeler yürüten Mustafa...
Yurt dışından gelen akülü araba sevindirdi
Haberler / Genel
28 Mayıs 2013 Salı 16:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’nın Nallıhan ilçesi Meyildere köyünde yaşayan engelli Erkan Bıyıklı, yurt dışından gelen akülü araba ile sevindi.

Yıllar önce geçirdiği kaza sonrasında yürüyemeyen Bıyıklı, dezavantajlı kişiler için projeler yürüten Mustafa Eryiğit’in de girişimleri ile akülü arabasına kavuştu.
Eryiğit, yurt dışından temin edilen akülü engelli aracını teslim için Bıyıklı’yı ziyaret etti. Hayırsever vatandaş, "Uzun uğraşlar neticesinde akülü tekerlekli sandalyeyi temin ettik. Temininden nakliyesine kadar çeşitli sıkıntılar yaşadığımız süreç Allah'a şükürler olsun mutlulukla sonuçlandı." dedi. Yürüyemediği için köydeki evinden dışarıya çıkamayan Bıyıklı, yurt dışından uçakla getirilen araçla rahatça dolaşır hale geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası