Ege Postası
Geri

Zabıtadan Ramazan denetimi

Menderes Belediyesi zabıta ekipleri Ramazan ayı boyunca gıda denetimlerini artırarak sürdürüyor.
Zabıtadan Ramazan denetimi
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Haziran 2016 Çarşamba 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi zabıta ekipleri 11 ayın sultanı Ramazan’da fırın, restoran, kafe gibi gıda işi ile uğraşan işletmelerde denetimlerini arttırdı. İlçenin dört bir noktasında denetimler gerçekleştiren ekipler ruhsat, hijyen, fiyat tarifesi gibi önemli detayları inceliyor.

Denetim kapsamında kontrole tabii tutulan işletmelerde esnaf odalarının belirlediği fiyat uygulaması baz alınıyor. Ruhsat ve hijyen konusunda ise kurallara uymayanlara gerekli yasal işlem gerçekleştiriliyor. Zabıta ekipleri Ramazan ayı boyunca her gün denetimlerini sürdürecek.

Denetimlerle ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ 11 ayın sultanı Ramazan’da özellikle gıda işi ile uğraşan işletmelerimizde denetimlerimizi arttırdık. Yıl boyunca gerekli denetimlerimizi zaten gerçekleştiriyoruz ancak Ramazan’da bu denetimleri sıklaştırdık. Vatandaşımızın sağlığına tesir edecek herhangi bir durum yaşanmaması için bu denetimleri gerçekleştiriyoruz. İlçe genelinde yaptığımız çalışmada şu ana kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadık. Duyarlı olan işletme sahiplerimize de teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası