Ege Postası
Geri

Zeydan Karalar'dan yürüyüş başlatan gençlere mektup: Birinize bir şey olsa ben ne yaparım?

CHP'li belediyelere düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Adana'dan Ankara'ya yürüyüş başlatan gençlere mektup yolladı. Karalar mesajında, "Bu sıcakta 50 gün sürecek bir yürüyüş, Allah korusun birinize bir şey olsa ben ne yaparım?" ifadelerini kullandı.
Zeydan Karalar'dan yürüyüş başlatan gençlere mektup: Birinize bir şey olsa ben ne yaparım?
Haberler / Güncel
11 Ağustos 2025 Pazartesi 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Adana İl Gençlik Örgütü, CHP'ye düzenlenen operasyonlar kapsamında tutuklanan Zeydan Karalar ve diğer belediye başkanlarının serbest bırakılması için Adana Büyükşehir Belediyesi'nin önünden İstanbul'a yürüme kararını duyurmuştu.

9 Ağustos günü Adana Büyükşehir Belediyesi'nin önünde düzenlenen basın açıklamasının ardından Silivri yürüyüşüne başlayan gençlik örgütünün yürüyüşü devam ediyor.

CHP Adana Gençlik Kolları Silivri'ye yürüyüş başlattı.

ZEYDAN KARALAR'DAN DUYGUSAL MEKTUP

Tutuklu başkan Zeydan Karalar, bugün yürüyüş yapan gençler için duygusal bir mektup kaleme aldı. Yürüyüşü kendisinin istemediğini ancak alınan bu karara saygı duyduğunu ifade eden Karalar, duruşunun tavrının, değerlerinin değişmeyeceğini söyledi. Karalar'ın mesajı şu şekilde oldu:

Sevgili gençler, kardeşlerim...

Dün akşam yürüyüşü başlatmışsınız, televizyondan duydum. Ama zaten her gelen Adana gençlerinin yürüyüşe başladığını söyledi. Esasında ben çok istemiyordum. Sizlere de haber gönderdim. Bu sıcakta 50 gün sürecek bir yürüyüş, Allah korusun birinize bir şey olsa ben ne yaparım? Çok dikkatli olun, sıcakta yürümeyin. Suyunuza, gıdanıza dikkat edin. Tabii ki bu özverili ve çok zahmetli yürüyüş kararını saygıyla karşılıyor, teşekkür ediyorum. Ben iyiyim söylemeye gerek yok. Zeydan duruşu değişmez. Tavrı değişmez, değerlerinden taviz vermez. Sizlerin de böyle olduğunu görmek inanın beni gelecek açısından umutlandırıyor. Hepinizi çok seviyor, öpüyorum.

En kısa sürede görüşmek ve birlikte mücadeleye devam etmek üzere hoşça kalın.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası