Ege Postası
Geri

Zeynep Yeter Altan, Tekvando Yıldızlar Türkiye şampiyonu oldu

Kayseri'de düzenlenen tekvando şampiyonasında 55 kiloda Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan Sorgun Belediyesporlu Zeynep Yeter Altan, büyük bir başarıya daha imza attı. Rakipleri karşısında zorlanmadan şampiyonluk kürsüsüne çıkan yıldız...
Zeynep Yeter Altan, Tekvando Yıldızlar Türkiye şampiyonu oldu
Haberler / Spor
18 Temmuz 2013 Perşembe 16:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri'de düzenlenen tekvando şampiyonasında 55 kiloda Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan Sorgun Belediyesporlu Zeynep Yeter Altan, büyük bir başarıya daha imza attı.

Rakipleri karşısında zorlanmadan şampiyonluk kürsüsüne çıkan yıldız sporcu Zeynep Yeter Altan ile antrenörü Ahmet Turan Dinçer'i Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, makamında kabul etti. Başkan Ahmet Şimşek, şampiyon sporcuyu altınla ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

Burada basının sorularını yanıtlayan Dinçer, sporcusunun Kayseri'de yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda çok rahat maçlar çıkararak şampiyonluk ipini göğüslediğini ifade ederek şunları söyledi:

"Tekvando düzenli ve disiplinli bir çalışma isteyen bir spor dalıdır. Zeynep’le 7 yıldır çalışıyoruz ve sporcumuzla bu seviyeye gelmemiz yaklaşık olarak 5,5 yılımızı aldı."

Antrenör Dinçer, sporcusu Zeynep'in 2010’dan bu yana başarı grafiğinin hızla yükselerek bu seviyelere geldiğini belirterek, "Zeynep 2010'da ilk defa okullar arasında Türkiye üçüncülüğü aldı, 2012'de Sivas'ta düzenlenen okullar arası şampiyonluk müsabakalarında ikinciliği ve bu sene de 13 Mayıs'ta Konya'daki yıldızlar Türkiye şampiyonasında birincilik, 8 Temmuz'da Kayseri'de yıldızlar Türkiye şampiyonasında birincilik olmak üzere iki defa şampiyonluk yaşadı." şeklinde konuştu.

Sporcusu Zeynep Yeter Altan'dan daha büyük başarılar beklediğini ifade eden Dinçer, "İnşallah Zeynep bu sene önce milli takıma seçilir, ardından da Avrupa'da milli takımımız adına yarışarak büyük başarılar elde eder." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası