Ege Postası
Geri

Zülfü Livaneli Çeşme'de konser verdi

USTA sanatçı Zülfü Livaneli, İzmir'in Çeşme İlçesi'nde yaklaşık 2 bin kişiye şarkılarını söyledi. Şarkı aralarında çeşitli konulara değinerek eleştirilerde de bulundu.
Zülfü Livaneli Çeşme'de konser verdi
Haberler / Ege
5 Eylül 2012 Çarşamba 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Sevilen sanatçı Zülfü Livaneli, Çeşme Anfi Tiyatrosu'nda hayranları ile buluştu. Yaklaşık 2 bin kişiye birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Zülfü Livaneli, aralarda siyasi eleştirilerde de bulundu. İktidarların gelip geçici olduğuna değinen Livaneli, "Bir ülkenin türkülerini yapanlar, yasaları yapanlardan daha güçlüdür" dedi. Geçlere de Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmaları için öğütlerde bulundu. Livaneli son zamanlarda disko ve barların sayısının artmasını da eleştirdi. Kendisinin hakim ailesinden geldiğini belirten Livaneli, "Adalet kutsaldır. Her zaman inancımız sonsuzdur ama, hapse girmek için yazı yazmanız yeter. Telle adam boğan bir katil olmak ise içeriden çıkmak için yeterli" diyerek bu konudaki eleştirilerini dile getirdi.
 
İki saat sahnede kalan Livaneli, şarkılarını özellikle gençler için seslendirdi.( DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası