Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de koordinatör mesaisi!

AK Parti İzmir'de, başkan ve yönetimlerinin istifalarının alındığı Bergama, Bayraklı ve Karabağlar'a yönelik Genel Merkez düğmeye bastı. Antalya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Köse, İzmir'e geldi. Köse, il başkanı Delican'la birlikte 3 ilçede çalışma yapacak. AK Parti'de Genel Merkez düğmeye bastı
AK Parti İzmir'de koordinatör mesaisi!
Haberler / Yerel Politika
5 Eylül 2016 Pazartesi 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de hareketlilik yaşanıyor.

Genel Merkezi’nin İzmir il başkanlığı ile koordineli yürüttüğü çalışma sonrasında Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan, Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü ve Bergama İlçe Başkanı Mustafa Durmaz’ın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifalarını alması sonrası gözler yerlerine atanacak isimlerde.

KÖSE İZMİR'E GELDİ!

Bu doğrultuda Genel Merkez düğmeye bastı. AK Parti Antalya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Köse, İzmir'e geldi. Köse, İl Başkanı Bülent Delican'la birlikte Bayraklı, Bergama ve Karabağlar'a gidecek, teşkilat üyeleriyle görüşmeler yapacak. 

Köse, ilçe teşkilatının durumuyla ilgili bilgi alacak, ilçe başkanı olacak isim için teşkilatın fikrini soracak. Köse, ilçe yönetimini, meclis üyelerini, kadın ve gençik kollarını yönetimini tek tek dinleyecek.

BAYRAM'DAN ÖNCE ATANACAK

Bu hafta sonuna kadar yeni başkan ve yönetimlerin atanacağı belirtildi.
Bayraklı'da, İsmail Sarı, Ali Kökoğuz, Tanfer Kemerli, Bilal Kırpınar, Çağlar Haspolat, Halil Polat gibi isimler başkanlık için anılıyor.

Karabağlar'da ise, Bünyamin Demir, Aykut Dikencik, Kadir Uçar, Selim Seymenoğlu, Sinan Demirci gibi isimler konuşuluyor.

Bergama'da Hakan Koştu, Ahmet Dağdelen'in ismi geçiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası