Ege Postası
Geri

Akşener, Bergama ve Tire'de vatandaşlara seslendi

İzmir Bergama Mitingi'nde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vaatlerini hükümetin icraatları üzerinden anlattı, kaynağı nereden bulacağı sorularına yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisinden korktuğunu savunan Akşener, seçimin ikinci tura kalacağını belirterek, seçmenlerden sandık başında, “24 Haziran’da sandığa gittiğinizde, acaba Tayyip Bey ikinci turda karşısında kimi görmek istemez, ona göre kararınızı verin” şeklinde düşünmesini istedi. Akşener Tire'de ise Ekonomi Bakanının ‘Kurla murla işimiz yok’ açıklamalarını sert bir dille eleştirdi: “Evlere şenlik ekonomi bakanı var. Denizliler nereden bulmuş dedim." diye konuştu. Akşener, Bergama ve Tire'de vatandaşlara seslendi
Akşener, Bergama ve Tire'de vatandaşlara seslendi
Haberler / Politika
10 Haziran 2018 Pazar 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI/DHA- İzmir programı kapsamında Bergama'ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, seçim otobüsüyle ilçe turu atarak vatandaşları selamladı. Bergama Cumhuriyet Meydanı'na ulaşan Akşener, 'Cumhurbaşkanı Meral Akşener' sloganlarıyla karşılandı. Ellerindeki Türk ve İYİ Parti bayraklarıyla alanı dolduran vatandaşlar, 'İyi mi böyle', Tayyip gidiyeah, Akşener geliyeah', 'Paşaymış hadi be oradan', 'Atatürk yolunda İyi'ler geliyor' 'Çok iyi oldu, çok da güzel oldu, Tamam mı'', 'İzmir'de simite gevrek, Cumhurbaşkanına Meral Akşener denir' yazılı dövizler taşındı. Akşener platforma çıktığında ise kadınlar ellerindeki tülbentleri Akşener'e verdi.

Havanın sıcak olması ve ramazan ayı nedeniyle alanı dolduran vatandaşlardan helallik isteyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Gittiğimiz her yerde, her ilçede, bu Ramazan ayında bizleri coşkuyla karşılıyorsunuz. Milletime ölünceye kadar şükran duyacağım. Kadınlara şükran duyacağım. Milletvekillerimizi size emanet ediyorum. Cumhurbaşkanı adayı olduğum için kendime de oy istiyorum. 24 Haziran’da sandığa gittiğinizde, acaba Tayyip Bey ikinci turda karşısında kimi görmek istemez, ona göre kararınızı verin. İnşallah Türkiye için her şey İYİ olacak” dedi.

BİZ TÜRKİYE’YE İYİ GELDİK

Sözlerine, “Siz bana tamam derseniz ben bu işi tamamlarım dedi Sayın Erdoğan. Gittiğimiz her yerde, her şehirde, her ilçede bizi böyle hele bu Ramazan ayında, sıcak zamanlarda bizi böyle karşılıyorsunuz. Milletime ölünceye kadar şükran duyacağım. Hele kadınlara. Son nefesime kadar size şükran duyacağım” diye başlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, demokratik rekabet sistemini başlatmaları sayesinde gençlere, taşeron işçilere, emeklilere, engellilere yönelik vaatlerinin iktidar tarafından hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

BİR KAMYON KORUMAYLA GEZİYORSUN, NASIL BİR BAŞKOMUTANSIN SEN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletin Adamı olarak nitelendirilmesini komik bulduğunu kaydeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,

“Geçmişte biz bunları yaşadık. Rahmetli Demirel’i konuşturmayan valiler oldu. Rahmetli Türkeş’e yer vermeyen valiler oldu. Ne old? Valiler gitti, onlar geldi. Çünkü pergelin ucunu milletinizin üzerine koyarsanız, güvendiğiniz tek şey millet ise o sizi hiç yalnız bırakmaz. Tayyip Beye milletin adamı diyorlar. En çok buna gülüyorum. Bir kamyon korumayla geziyorsun. Sen nasıl bir Başkomutansın. Dolayısıyla sen milletinden korkuyorsun be! Hadi ordan be! Sen kim milletin adamı olmak ki? Milletin adamı olmak için 1153 odalı saraylar yaptırmazsın. Senin çocuklarının gemicik filoları olmaz. Sadece bir yüzüğüm var diyerek yola çıkıp, kendi dedi, bu yüzüğün dışında Erdoğan zengin olursa , bilin ki hırsızlık yapmıştır dedi. Doğru söylemiş. Milletin adamı işine çok gülüyorum. Soruları önceden verilmiş, suflörlük yapılan milletin adamı. Hadi be. Hadi ordan!” diye seslendi.

SİYASETTE DEMOKRATİK SİYASİ REKABETİ BAŞLATTIK, SONUÇTA SEÇMEN KAZANDI

Meral Akşener, “Biz önce Erdoğan ve arkadaşlarına iyi geldik. Atatürk diyemiyorlardı demeye başladılar. 29 Ekim, 23 Nisan, 10 Kasım, 19 Mayıs’ta bu arkadaşlar hastalanırlardı. Ağabeyler turp gibiymişler iyileştiler. Taşeron işçilere iyi geldik. 7 aylık partiyiz biz. Emeklilerle ilgili konuştuk, taşeron işçilerle ilgili konuştuk. Yerine geldi. Çiftçinin mazotu ile ilgili konuştuk, yüzde 50 indirim dediler. 3600 katsayı meselesini söyledik, onları herkes programına aldı. Yani biz Türkiye’ye iyi geldik. İYİ Parti çiftçiye, gence, yaşlıya, engelliye ve emeklilikte yaşa takılanlara iyi geldi. Öğretmenlere de eğitime de iyi gelecek. Biz öncelikle siyasette demokratik siyasi rekabeti başlattık. Bu o kadar önemli bir şey ki, biz söyledikçe herkes bunu söylemeye başladı ve sonuçta seçmen kazandı” dedi.

SARAYIN EKRANLARI YERİNE MİLLETİN GÖNLÜNDE OLMAYI TERCİH EDİYORUM

“24 Haziran’da seçime gidiyoruz ve siz iki karar birden vereceksiniz; şimdi bu iki kararın biri Cumhurbaşkanı kim olacak, diğeri de mecliste çoğunluğu Millet İttifakı mı Cumhur İttifakı mı alacak diye karar vereceksiniz. Ben inanıyorum ki, Millet İttifakı mecliste çoğunluğu alacak. Ben inanıyorum ki Cumhurbaşkanlığı seçiminde de muhteremin karşısında beni bırakacaksınız. Bu ihtimalden hoşlanmadığı için benle ilgili tek kelime etmiyor, benim de çok hoşuma gidiyor. Bir kadından ne kadar korktuğunu gösteriyor. Televizyonlarda artık uygulanan karartmanın herkes tarafından bilindiği ve bana soru olarak sorulduğu bir Türkiye’de yaşıyoruz. Bizim mitingleri göstermelerini beklemiyorum. Evet ben sarayın ekranları yerine milletin gönlünde olmayı tercih ediyorum. Ben havuz medyası hemhal olmak yerine milletin meydanlarında milletimle hemhal olmayı istiyorum” diye konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,

“Bazen düşünüyorum, eğer bana çık yola, yürü demeseydiniz ve ben de evde oturuyor olsaydım şu an nasıl bir seçim yapılırd? Kadınların irfanı devreye girdi İYİ Parti’yi kurduk ve aday oldum. Adaylar çoğaldı, meydanlar şenlendi. Erdoğan’ın ikinci tura kalacağı kesinleşti. Her seçimde aşağıladığı seçmene bugün yalvarıyor. İşte bu da bana büyük bir mutluluk veriyor. Lütfen diyor lütfen, dün bugün söylediklerinin benzerini söylüyor muydu, hayır. Sayın Apo diyordu, şehide kelle diyordu. (Neyse yuhlamıyoruz, 24 Haziran’da gereğini yapıyoruz). Bergama çiftçinin yoğun olduğu bir havzanın başkenti diyebileceğimiz bir ilçemiz” diye konuştu.

AKŞENER, PARTİSİNİN VAATLERİNİ NASIL GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİ HÜKÜMETİN İCRAATLARI ÜZERİNDEN ANLATTI

Partisinin vaatlerini gerçekleştirirken kaynağı nereden bulacağı şeklindeki soruları da yanıtlayan İYİ Parti Lideri Akşener, AK Parti Hükümeti’nin yaptığı icraatlar üzerinden açıklama yaptı ve şunları söyledi:

“Çiftçinin durumu malum. Bir litre sütle bir kilo yem alamıyorsunuz. 4 litre sütle bir litre mazot alamıyorsunuz. Tarlaya küstü çiftçi. Ahırlar boşaldı. Ben bunun özellikle yapılıdğına inanıyorum. Türkiye buğday, et, hayvan ve saman, inek-öküz-samanı aynı anda ithal eden bir ülke oldu. Küçük baş hayvan ithal ediyor. Soğan, sarımsak ithal ediyor. Mercimek ithal ediyor. Aklınıza ne geliyorsa ithal ediyor. Geleceğin ön önemli kritik problem, gıda ve su. Ben her şeyin ithalata bağlandığı bir Türkiye’yi o hale getirmenin bilgisizlikten, cahillikten kaynakladığını düşünmüyorum. Özellikle yapıldığına inanıyorum. Onun için de iktidar olduğumuzda, Cumhurbaşkanı seçildiğimde 5 yıl içinde bu ülke tarım ürünleri ithalatını bitirecek, ihracat yapacak. Diğer taraftan şimdi, herkes gibi bizim de söylediklerimiz var. Projelerimiz var. Önce çılgın proje yapmıyoruz diye bizimle dalga geçtiler. Biz diyoruz ki, biz Türkiye’de yüzde 11, işsizlik var. Bunların 26’si genç, 36’sı kadın. Bunu OECD normallerine indirmek zorundayız. Her yıl 50 milyar dolarlık yatırım yapacağız, fabrika açacağız. Özellikle gençlere iş ve istihdam yaratacağım. Kaynak nerede diye soruyorlar. Gençlere iş vermek, bir devletin görevidir. O devlet çocuğuna, gencine iş verinceye kadar annesinin babasının karşısında başını eğemez o genç. 500 lira aylık iş buluncaya kadar vatandaşlık parası vereceğiz. Kaynak neredeymiş'  Hepi topu iki televizyon programına çıktım. İyi hoş da kaynak nerede diye sordular. Türkiye’nin kaynağı var. Hırsızların cebinde o kaynaklar, hırsızların. 453 milyar dolar borçlandılar. 70 milyar dolarlık fabrika satıldı. 2 trilyon dolar hepinizin cebinden para toplandı. 2,5 trilyon dolar Bergamalının cebine ne gird? Hiçbir şey. Oğlunuz iş mi buldu, kızınız tayin mi old? Tarım ürünleriniz, hayvancılığınız arşa mı çıkt? Ben şimdi size bazı kaynakları söyleyeyim. Şehir hastaneleri yandaş müteahhide yaptırıldı. Siz hastalanın yandaş kar edin. Siz hastalanmasanız da verilen garanti nedeniyle cebinizden para ödeyeceksiniz. Şehir hastaneleri yandaşın. Köprüler, tüp geçitler. Hepsi yandaş müteahhidin. Oralara da müşteri garantisi verildi. Meşhur çılgın projesi vardı. 65 milyar dolara çıkıyor Kanal İstanbul. 65 milyar dolarlık kaynağı nereden buluyorsu? Burayı yaptıktan sonra bu ülkeye, bu projenin bu ülkeye faydası ve geliri ne olaca? Bunu kimse beyefendiye sormayı akıl etmemiş. Ben sizin adınıza sormaya devam edeceğim. Tık yok.

Bir baktık yeni bir çılgın proje. Çıka çıka adam kıraathane yapıyor kıraathane. Çok enterasan. Oraya da mı müşteri garantisi verecek. Yazıklar olsun. Devlet kıraathane yapar m? Hadi ordan be. Şu TRT’yi satıyorum. Çünkü bir çiftliğe dönmüş. Yıllık 2,5 trilyon eski parayla sizin cebinizden çıkan para. Bir sürü ahmağa para kazandırılıyor. Seyretmediğiniz diziler var. Milletin cebine para giriyor. Bunu özelleştiriyorum. 2,5 milyar lira karla gençlere vatandaşlık parası ödeyeceğim. Satın almaları tek elde topladığınızda çalmayı, çırpmayı engellediğimiz zaman yüzde 10’luk kamu satın almalardan cebe giren para var. Emekliye 1500 lira iyi bayramlar ikramiyesi vereceğiz dedik. Bu bayramda bin lira diye yola çıkıldı. Onu da beceremediler. Cepten para vermek zorlarına gidiyor. Emekliler üzerinden muayene ve ilaç katkı payını kaldıracağız. Engellilere yönelik eğitim vereceğiz, her türlü ayrımcılığın önüne geçeceğiz. Otizmle ilgili öyle güzel projeler var ki. Bilgisayar kodu yazdırılıyor Norveç’te otizmli çocuklara. Hem kendileri para kazanıyor hem de ülkelerine para kazandırılıyor. O çocukların ailelerin en büyük sorunu, ben ölürsem çocuğum kime kalacak. O çocuklar için ayrı rehabilitasyon kurumlarının yapılması lazım.”

Bergamalılara partisinin İzmir milletvekili adaylarını tanıtan Akşener, Manisa mitingi için ilçeden ayrıldı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Bergama’nın ardından Manisa’daki mitinge katıldı. Manisa Mitingi’nden sonra ise tekrar İzmir'e gelerek Tire’ye geçen Akşener, İtfaiye Meydanı'nda halka seslendi. 

ONLAR FETÖ BAŞINI KESİNLİKLE TÜRKİYE’YE GETİRMEK İSTEMEZ, FETÖ BAŞINI BİZ TÜRKİYE’YE GETİRECEĞİZ

Tire mitingi öncesi vatandaşların verdiği yazmaları elinde tutan İYİ Parti Lideri Meral Akşener,  AK Parti Hükümeti’nin FETÖ ile sözde mücadele ettiğini, FETÖ elebaşı Gülen’i Türkiye’ye, konuşması riski nedeniyle getiremeyeceğini savunarak, Cumhurbaşkanı olması durumunda FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’i Türkiye’ye getireceği, yardım ve yatakçılarını da kendisini de yargının karşısına çıkaracağı sözünü verdi.

HEPSİNİ İP GİBİ YARGININ İPİNE DİZECEĞİZ

İYİ Parti Lideri Akşener, bu sözünü, “18 yaşındaki çocuğu müebbete mahkum ettin. Kelli felli adamlar dışarıda, olan gariban içerde. 18 yaşındakilere müebbet, 5günlük ere müebbet. FETÖ mücadelesi mi yaptı? Hadi ordan be. Damatlar kaçak damat. En çok FETÖ’cü sizde. Bir tane meclis başkanı var, bin yaşında bir abi. Çok da paragöz. Kavga ettik. 50 milyar liralık dava açtı. Ben ona bir liralık açtık. Bu arkadaşın damadı FETÖ’cülükten kaçak. İşyerine kayyum atandı. Kayyum diğer damat. Birinin birinci sırasında Fethullah Gülen’den icazet almadan hiçbir iş yapmak caiz değildir diyen var. Ne yaptığı belirsiz ne olduğu belirsiz bir FETÖ mücadelesi. FETÖ başını da kesinlikle Türkiye’ye getirmek istemez bunlar. Konuşursa ne yapacak bunlar. Biz gelince bütün bu hukuksuzluklarla ilgili adil yargılayacağız. FETÖ başını da Türkiye’ye getireceğiz. Yardım ve yatakçılarını yargılamak için gereken izinler verilecek. Hepsini ip gibi yargının ipine dizeceğiz. Seçilir seçilmez OHAL’i kaldıracağız.”

BİZ SEÇİME GİRDİK, ŞİMDİ ABİLER ÇOK MUTSUZ, ASAPLAR BOZULDU, BİNALİ BEY’İ DE HAŞLAYACAK DİYE ÇOK KORKUYORUM

Sözlerine, “Birlikte bir yol yürüyoruz. Önce kadınlar, sonra gençler yürü dediler. İyi ki de sizi dinlemişim, yürümüşüm ve bugün beraberiz. Türkiye 24 Haziran’da seçime gidecek. Seçimde iki konuya karar vereceksiniz; biri Cumhurbaşkanlığı, diğeri milletvekilleri konusunda oy kullanacaksınız. Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar iyi değil” diyen İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisini seçime sokmama üzerine kurulu kurguların boşa çıkacağını söyledi. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakan Binali Yıldırım’ı azarlamasından korktuğunu dile getirerek,

“Bizi seçime sokmama imkanları var zannettiler. Akıl devreye girdi, Allah yardım etti. Biz seçime girdik. Şimdi abiler çok mutsuz. Çok asabiler. Önüne geleni haşlıyorlar. Çok korkuyorum Binali Bey’i de haşlayacak diye. Bana bir kızdı, Davutoğlu gitti. Şimdi Binali Bey zaten giderayak da, insan içinde bozacak diye korkuyorum. Asaplar bozuldu. Herkes oyun kurar. Ama Allah’ın da haklının yanında olmak gibi bir durumu var.

YANDAŞ-CANDAŞ-KANDAŞ-HAVUZ MEDYASINDA OLMAYI AR KABUL EDERİM

Yaygın ana medya kurumlarında kendisine yer verilmemesine üzülmediğini belirten İYİ Parti Lideri Meral Akşener, “Biz milletimizin içindeyiz. Sarayın ekranlarında olmak yerine Tire’de sizin aranızda olmayı tercih ederim. Ben yandaş kandaş candaş havuz medyasında olmayı ar kabul ederim. Milletimin içinde yer almayı tercih ederim. Ben silkeleyeceğim siz düşüreceksiniz” dedi. 

 

EVLERE ŞENLİK EKONOMİ BAKANI VAR, NASIL EKONOMİ BAKANI OLDUN KARDEŞİM'

Ekonomi Bakanının ‘Kurla murla işimiz yok’ açıklamalarını sert bir dille eleştirdi: “Evlere şenlik ekonomi bakanı var. Denizliler nereden bulmuş dedim. Diyor ki adam cağız; kurla murla işimiz yok. Madem yok ilgin mazota neden zam yapıyorsun kardeşi? Nasıl bir bakansın ki kurla murla işin yok. Senin cumhurbaşkanın İngiltere’ye para bulmaya gidiyor. Geliyor Türkiye’ye dolar uçuyor. Doğalgaz, elektrik, mazot, benzin, ara mallar dolarla değil m? Nasıl olur da böyle diyorsun. Nasıl Ekonomi Bakanı oldun kardeşi? İşte böyle ehliyetsiz, böylesine bilgisiz, sadece Tayyip Beyin gönlünü etmek üzere konuşan bir ekonomi yönetimiyle yönetiliyor. “

4 MİLYON SURİYELİYE 150 MİLYAR LİRA HARCADINIZ, KAYNAK ORADA. İNİN ARABALARDAN İNİN. ALIN SİZE İKİNCİ KAYNAK

Türkiye’nin kaynak problemi olmadığını hırsızlık, yolsuzluk, israf sorunu olduğunu savunan MHP Lideri Meral Akşener, partisinin vaatlerini hangi kaynaktan karşılayacağına dair sorulara ise şu yanıtı verdi:

“Türkiye’de kaynak problemi yok. Hırsızlık, yolsuzluk, israf problemi var. 65 milyar doları Kanal İstanbul’a gömeceksin. Bunu nereden bulacaksı? Bu 65 milyar doları gömdükten sonra Türkiye’ye hangi faydayı sağlayacak. Çok enteresan cevap yok. 4,5 milyon kredi kartı takipte olan vatandaş var. Bankalar 10 liraya tahsilat şirketlerine satıyorlar. Bir defaya mahsus olmak üzere satın alacağız. 4 milyon Suriyeli’ye 150 milyar harcadınız. Kaynak orada. Karıştırdınız Suriye’nin içini. 4 milyon Suriyelinin yerinden yurdundan edilmesine sebep oldunuz. 150 milyar Türk lirası para harcadınız. Kaynak orada. 8 milyar Türk lirası tutuyor. Bakanlar var ya. O arabalara biniyorlar ya. Eşler, damatlar biniyor. O lüks arabaların kirasını da Tireli ödüyor bir güzel.  İnin arabalardan bakayım. İnin. Alın size ikinci kaynak. Bir kaynak daha var. Alım satım işlerini bir yere topluyoruz. Bu alımlardan yüzde 10 kar ediyor devlet. Alın bir kaynak da orası. TRT’yi satıyorum. Yılda 2.5 milyar türk lirası para harcıyor. Sizin cebinizden çıkan vergilerle seyretmediğiniz programları yapıyor, bir sürü ahmağı zengin ediyor. Yandaşlar bankamatikle para alıyorlar. 453 milyar dolar borç aldılar. 70 milyar türk liralık fabrika sattılar. 2,5 trilyon dolar para toplantı 16 yılda.”

NEREDE ABUDİK GUBUDİK VARSA ORAYI DÜZELTMEK GÖREVİM OLACAK

15 Temmuz darbesinin referandumun yapılmasının ardından yapıldığına dikkat çeken İYİ Parti Lideri Akşener, referandumun yapılmaması uyarısına karşın yapıldığını anımsatarak, şunları söyledi:

“Nerede abudik gubudik varsa orayı düzeltmek görevim olacak. Türküm doğruyum diyen andımızı kaldırmakta adamlar haklı. Her gün türküm doğruyum derler m? 19 Mayıs’ta, 10 Kasım’da cümbür cemaat hasta, 29 Ekim’de küllüm hasta. İYİ Parti kuruldu. Biz geldik. Hepsi turp gibi ana.. Anıtkabir’e gidip sap gibi durulmaz. Hey Allah’ım sen ne büyüksün. Biz bu emri yerine getirdik. Hepsi sap. Allah’ım sen ne büyüksün. Drama pirinciyiz çok su çekeriz biz derdi anne annem. Yandı muhteremler yandı. Bu ülkenin kurucusu, Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’e, anasına, çevresine laf edenlerle ilgili olarak yüz veren, gereğini yapmayan sayın Erdoğan sadece bu konuyla ilgili bile evine gönderilmeyi hak etmektedir. Bunlar bu devleti ele geçirmek için yola çıktılar. Yönetmek için değil. Bu devletin her bir şeyine hakim oldunuz ne old? 15 Temmuz oldu. Referandumu yapmasaydın 15 Temmuz olmazdı. Ben seni uyardım. Mehmet Ali Şahin’i de uyardım. Buna rağmen yaptınız. 15 Temmuz oldu. Sizin hatalarınızla çukura düşen devleti bu aziz millet topladı getirdi. 249 şehidin kanı pahasına. Sen binalara savaş açtın. Askeri liseleri kapattın. Komutan size yürü dedi, hayır diyebilir misini? Hayır. O aileler çocuklarını devlete teslim eder. Sayın Erdoğan bu emanete hıyanet etmiştir.”

BUNU ÇERÇEVELETECEĞİM, ÖNCE GENEL MERKEZE, SONRA ÇANKAYA’YA GÖNDERECEĞİM

İYİ Parti Lideri Akşener, Tire’de kendisini Cumhurbaşkanı olarak resmeden Zeynep adlı kız çocuğunun resmini çerçeveleteceğini ve seçilmesi durumunda Çankaya Köşkü’ne asacağını söyledi:

“Bunu ben çerçevelettireceğim, önce genel merkeze, sonra Çankaya’ya göndereceğim. Aranızda olmaktan sizinle birlikte olmaktan mutluyum.”

İYİ PARTİ ADAYLARINI İZMİR’E EMANET ETTİ

Konuşmasının ardından vekil adaylarını sahneye davet eden Akşener, Aşık Veysel'in Torunu Çiğdem Özer'i, Şengül Hablemitoğlu ve Mehmet Tezkan'ı anons ederek bu isimler için “Özellikle sizlere emanet ediyorum” dedi.

Miting sonunda 'Hasan' isminde bir öğrenci sahneye çıkarak karne harçlığı olan 50 lirayı Akşener'e verdi  ve "Bunu seçim için kullanır mısınız'" dedi. Akşener de küçük çocuğa sarılarak teşekkür etti. Akşener, Gündoğdu Meydanı'ndaki iftara katılmak üzere alandan ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası