Ege Postası
Geri

Akşener güven tazeleyecek: GİK listesinde İzmir’den kimler olacak'

Yeniden İYİ Parti Genel Başkanı seçilmesi beklenen ve şu sıralarda genel başkan oylamasına geçilen İYİ Parti Kurultayı’nda, başkan seçiminin ardından gözler Akşener’in büyük revizyon yapması beklenen Genel İdare Kurulu listesine çevrildi. İzmir’den Parti Sözcüsü Aytun Çıray ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun GİK’e girmesi beklenirken, kurucu il başkanı Yıldırım Ulupınar’ın da Ege Bölgesi illerini temsilen GİK’te yer alabileceği kaydediliyor. Akşener güven tazeleyecek
Akşener güven tazeleyecek: GİK listesinde İzmir’den kimler olacak'
Haberler / Politika
12 Ağustos 2018 Pazar 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tek aday olarak gösterildiği Büyük Kongresi Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da devam ediyor.

Divan Başkanı seçimiyle başlayan ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un divan başkanı olduğu kongrede Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in konuşmasının ardından genel başkan seçimlerine geçildi.

Bin 124 delegenin oy kullanmasının beklendiği Kurultayda Meral Akşener’in genel başkan seçilmesi bekleniyor.

AYTUN ÇIRAY VE MÜSAVAT DERVİŞOĞLU DA GİK’E GİRECEK Mİ'

Genel İdare Kurulu (GİK) ve Başkanlık Divanı’nda önemli değişikliklere gidilmesi beklenen Meral Akşener’in listesinde İzmir’den Parti Sözcüsü Aytun Çıray ve diğer İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun GİK’te yeralması bekleniyor.

YILDIRIM ULUPINAR’IN GİK LİSTESİNE GİRMESİ YÜKSEK OLASILIK

Öte yandan İzmir teşkilatlarının kurulmasını sağlayan ancak ikinci sıradan Milletvekili adayı gösterilince il başkanlığından istifa eden İYİ Parti İzmir İl kurucu Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın da Ege Bölgesi illerini temsilen GİK’e girmesi de yüksek bir olasılık olduğu belirtiliyor.

İL BAŞKANI KORAY ÜKÜNÇ, TEŞKİLATIN TALEBİNİ AKŞENER’E İLETTİ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, milletvekili seçilemeyince aktif siyasetten çekilme kararı alan ve bu kararını Meral Akşener’e de bildiren ancak Akşener’in ‘Böyle açıklama yapma. Sen bize lazımsın’ dediği Yıldırım Ulupınar’ın GİK’te yeralmasını isteyen İzmir il ve ilçe teşkilatlarının talebini dün il başkanları toplantısında Akşener’e iletti.

ŞİMDİ GÖZLER GİK LİSTESİNE İZMİR’DEN HANGİ İSİMLERİN GİRECEĞİNDE

Şimdi gözler Meral Akşener’in yeniden genel başkan seçilmesinin ardından başlayacak olan GİK listesinin oylamasında listeye İzmir’den hangi isimlerin gireceğine çevrildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası