Ege Postası
Geri

Başkan Selvitopu teşekkür turunda

Mazbatasını alarak ikinci dönem için resmen görevine başlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilk ziyaretlerini İYİ Parti ve CHP ilçe başkanlıklarına gerçekleştirdi. Selvitopu, "Bizler Karabağlar'daki 500 bin insanımıza oy versin, vermesin aynı gözle bakıp eşit hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.  Başkan Selvitopu teşekkür turunda
Başkan Selvitopu teşekkür turunda
Haberler / Yerel Politika
5 Nisan 2019 Cuma 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimleri öncesi partisi CHP tarafından Karabağlar'a yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yüzde 54 oy oranıyla, en yakın rakibi, AK Partili Bilal Doğan'a yaklaşık 33 bin oy fark atarak ikinci dönem için vizeyi aldı. Dün İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan Başkan Selvitopu, ilk olarak İYİ Parti İlçe Başkanlığına ardından da CHP İlçe Başkanlığına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Yerel seçimlerde Millet İttifakı olarak birlikte başarı elde ettiklerine vurgu yapan Başkan Selvitopu, İYİ Parti'nin Karabağlar İlçe Başkanı Hasan Yıldız'a ve tüm partililere seçimde vermiş oldukları katkı için teşekkür etti. Selvitopu, "Seçim döneminde İYİ Parti ile çok iyi bir çalışma gerçekleştirdik. Bundan sonra da aynı mücadeleye birlikte devam edeceğiz" dedi. 

İYİ parti İlçe başkanı Hasan Yıldız ise bu seçimleri CHP ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakının kazandığını belirterek “Bununla birlikte sevgi, dostluk ve iyilik kazandı. Ayrıştırmak isteyenler büyük ders aldı” dedi.

Selvitopu'nu ziyarette CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, CHP İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ve Meclis Üyesi Tarkan Fikret Çalık yalnız bırakmadı.

Selvitopu, İYİ Parti ziyaretinin ardından CHP Karabağlar İlçe Örgütü'ne geçti ve ilçe binası önünde bekleyen yüzlerce partiliye teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimlerinde oylarını bir önceki seçime göre yüzde 11.16 arttırarak Türkiye genelinde en çok oyunu arttıran belediye başkanları listesinde 5’inci olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Seçimlerin kazanılmasında büyük emekleri olan partili yol arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizler Karabağlar'daki 500 bin insanımıza oy versin, vermesin aynı gözle bakıp eşit hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Karabağlar’da bir destan yazdınız

Vatandaşlara seslenen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP ve İYİ partililerin bu seçimlere çok emek verdikleri ve alın teri döktüklerini belirterek “Bu başarı sizlerin. Ben hepinize teşekkür ediyorum.Karabağlar’da yeni bir destan yazdınız. Ve açık ara tekrardan iktidar yaptınız. Bu fark Karabağlar’da daha çok artacak. Çünkü biz halka hizmet edeceğiz, Bireylere değil topluma hizmet edeceğiz. Fakir fukaranın yanında olacağız. Onların derdine çare olmaya çalışacağız. Karabağlar halkı bizi sahiplendi. Rant çevrelerinin umutlarını yok ettiler. Daha ne isteyelim. Bundan sonra görev bizlerin. Durmayacağız. Çalışacağız, çalışacağız, Karabağlar için çalışacağız” dedi. 

Üniversite alanının da Poligon deresinin de peşini bırakmayacağız

Seçim öncesinde üzerinde durduğu üç konunun peşini bırakmayacaklarını da belirten Selvitopu “Üniversite alanının peşini bırakmayacağız. 800 bin metrekarelik alanın tamamının üniversite alanı olması için mücadele edeceğiz. Poligon deresi de aynı. Orasının da rant çevresine bırakmayacağız. Kaymakamlık önündeki çukura da sahip çıkacağız. Ve bizler Karabağlar’da 500 bin insanı kucaklayarak Karabağları değişen, dönüşen modern bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu.

Daha sonra konuşan CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, “Karabağlar seçmeni halka değil ranta hizmet edenlere en iyi cevabı verdi. Karabağlar’da bir yürek olduk, inandık, sandıkta da en iyi cevabı verdik. Ben herkese yürekten teşekkür ediyorum dedi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası