Ege Postası
Geri

Buca'dan ayrıldı, Göztepe'ye imza attı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor'un genç futbolcusu Kerem Atakan Kesgin, resmen takımdan ayrıldı. Kesgin, Göztepe ile anlaştı. Buca'dan ayrıldı, Göztepe'ye imza attı
Buca'dan ayrıldı, Göztepe'ye imza attı
Haberler / Spor
31 Ocak 2018 Çarşamba 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Bucaspor'dan transfer ettiği 2000 yılı doğumlu orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Altyapısında yetiştiği Bucaspor'dan 800 bin TL bonservis karşılığında ayrılan genç futbolcu, henüz geçen sezon profesyonel oldu.

Bu sezon Bucaspor'da 15 maça çıkan Atakan, 43 kez çeşitli yaş kategorilerinde milli formayı giydi. Sarı-kırmızılı ekibin Atakan'ı geleceğe yatırım olarak kadroya dahil ettiği öğrenildi.

Futbolcunun sözleşmesinde yer alan, "1 milyon 200 bin TL'ye serbest kalır" maddesinden yola çıkan menajeri devreye girerek oyuncunun bonservisini aldı. Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan'la görüşen Atakan, menajeri kanalıyla 800 bin TL nakit para ödeyerek serbest kaldı. 

GÖZTEPE İLE ANLAŞTI

Bucaspor'dan 800 bin TL nakit karşılığında bonservisini alan genç oyuncu, sarı-kırmızılıların yolunu tuttu. Atakan Göztepe'yle anlaştı.  

Bucaspor'un Atakan'la ilgili yaptığı açıklamada, "İki haftadır kulübümüzde mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini dile getiren Kerem Atakan Kesgin ile görüşmeler yapılmışsa da tüm uğraşlara rağmen kendisi gitme yönündeki iradesini ortaya koymuştur. Bu nedenle kendisi hakkında bir bonservis bedeli belirlenmiş ve kulüpte kalan alacaklarını da silmesi ile bonservis bedelinin teslim alınması sonucu sözleşme karşılıklı uzlaşı ile fesih edilmiştir" ifadeleri kullanıldı. 

Turhal Gençlerbirliği'nde futbola başlayıp 2013 senesinde Buca Futbol Akademisi'ne geçen 18 yaşındaki oyuncu, geçen sezon profesyonel oldu. Bu sezon Bucaspor'da 15 maça çıkan Atakan, 43 kez çeşitli yaş kategorilerinde milli formayı giydi. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası