Ege Postası
Geri

Canlı bomba 12-14 yaşlarında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep saldırısıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan, "12-14 yaşlarında bir canlı bomba ya patladı ya da patlatıldı" dedi. Erdoğan, saldırıda 51 kişinin hayatını kaybettiğini, 17'si ağır 69 yaralının tedavisinin sürdüğünü açıkladı.
Canlı bomba 12-14 yaşlarında
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2016 Pazar 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarına açıklama yapıyor.Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

12-14 yaşlarında canlı bomba patladı ya da patlatıldı.

51 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

51 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hastanelerde 17'si ağır 69 yaralının tedavisi sürüyor.

İLK KANAAT DAİŞ EYLEMİ YÖNÜNDE

Şuan itibariyle valiliğimiz ve emniyet teşkilatımızın vardıkları ilk kanaatler bir DAİŞ eylemi olduğu istikamette.

Milletimiz aldığı bilgileri güvenlik güçlerine bildirmelerinde çok çok fayda var. En önemli istihbarat insan istihbaratıdır. İcabında apartmanında mahallesinde bu tür faaliyetleri emniyete bildirdiğinde ancak atılacak adımlar çok daha seri olacaktır. Bunu bir ispiyonlama olarak kimse değerlendirmesin. Çünkü istihbaratın önemli ayaklarından biri ve en önemlisi budur insani istihbarattır.

15 TEMMUZ

İBB 15 Temmuzda gazi bir belediye olmuştur. Burada da 17 şehidimiz oldu. Az önce görüntülerini izlediğimizde şok olmamak mümkün değil. TSK’ya sızmış orada kendine yer bulmuş asker giysisi içindeki teröristlerin şu arkamızdaki sütunların arkasından vatandaşlarımıza nasıl nokta atışı yaptığını izleyerek maalesef o görüntüler görme fırsatı buldu. Temenni ederim bir daha böyle görüntüler görmeyiz. Ben şu anda bile TSK ve polis teşkilatımızım bunlardan arındırılmış olarak görmüyorum. Bunu temizleyeceğiz kararlılığımız tamdır.

BİDEN’IN ZİYARETİ

FETÖ’yle ilgili şu ana kadar biz gerek 15 Temmuz öncesine gerek sonrasına ait 85 koli dosya göndermiş bulunuyoruz. Bu dosyaları incelemeye başladıklarını söylüyorlar. Ama ben bunu kendimiz için tatmin edici bulmuyorum. Suçluların iadesi anlaşmasına göre bir taraf istiyorsa diğer tarafın bu suçluyu vermesi gerekir. Burada ipe un seriliyor. Bunu da Sayın Biden’a çok açık söyleyeceğiz. Bu durum stratejik ortaklığımıza gölge düşürmektedir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası