Ege Postası
Geri

İzmir'de hava sıcaklığı 10 derece düşecek

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Çanakkale'den Bodrum'a kadar uzanan tüm Ege Denizi kıyılarında perşembe gününe kadar fırtına beklendiğini açıklayıp özellikle balıkçıların denize açılmamalarını istedi. Öte yandan kentte hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde 10 derece düşmesinin beklendiği kaydedildi. Meteorolojiden kritik uyarı
İzmir'de hava sıcaklığı 10 derece düşecek
Haberler / Güncel
25 Eylül 2018 Salı 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağı, hava sıcaklıklarının yaklaşık 10 derece birden düşmesinin beklendiği bildirildi. 

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının çarşamba günü İzmir, Manisa ve Aydın'da düşmesinin beklendiği belirtildi. 

YAĞIŞ GELİYOR

Yağışların 2 gün boyunca etkili olmasının beklendiği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"İzmir'de havanın genellikle parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Ancak salı ve çarşamba günü kuvvetli kuzeyli rüzgarla birlikte hava sıcaklığının hissedilir derecede azalacağı, bugün 33 derece beklenen en yüksek hava sıcaklığının çarşamba günü 10 derece kadar azalarak 23 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. 

BALIKÇILARA UYARI

Marmara ve İstanbul için günler öncesinden yapılan meteorolojik uyarılardan sonra Ege Denizi için de fırtına uyarısı geldi. İzmir'deki Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, fırtınanın Ege Denizi'nde etkili olacağını açıkladı.

Perşembe gününe kadar zaman zaman etkisini artırarak sürecek olan fırtınadan dolayı Çanakkale'den Bodrum'a kadar kıyılarda özellikle balıkçıların, denize açılmamaları istendi. Fırtınanın Ege Denizi'nin tamamında etkili olacağı bildirildi.

Açıklamada çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi ve ulaşımda aksamalara karşı uyarıda bulunuldu. 

İzmir'de beklenen beş günlük hava sıcaklıkları şöyle:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası