Ege Postası
Geri

izmir derbisinde olay çıkaranlara kameralı tespit

PTT 1'inci Ligi'nde İzmir'de oynanan Karşıyaka-Göztepe derbisi öncesinde olay çıkaran ve maç içinde taşkınlık yapan taraftarlara 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Yasası kapsamında işlem yapılacak. İzmir derbisinde olay çıkaranlara
izmir derbisinde olay çıkaranlara kameralı tespit
Haberler / 3. Sayfa
9 Kasım 2015 Pazartesi 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emniyet güçleri, İZBAN'ın Salhane Durağı'nda inerek Atatürk Stadı'na gelmek yerine Göztepelilerin stada gitmek için kullandığı Stadyum Metro İstasyonu'na yürüyerek rakip takım taraftarların taş atan ve çevik kuvvet ekipleriyle arbede yaşayan Karşıyakalı taraftarları güvenlik kameralarından yararlanarak tespit etmeye çalışıyor.

"İZMİR DERBİSİ ÖNCESİ OLAYLAR ÇIKTI" HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!!!


"DERBİDE ZAFER KARŞIYAKA'NIN" HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Karşıyakalılar'ın yer aldığı kapalı tribünden Göztepe tribününe işaret fişeği atan taraftarlar için de stat kameralarından görüntü tespit çalışmasına başlandığı bildirildi. (DHA)


Öte yandan İzmir Valisi Mustafa Toprak da Twitter'dan derbide çıkan olaylarla ilgili paylaşımda bulunarak güvenlik için iş birliği mesajı verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası