Ege Postası
Geri

Ortağından şok suçlamalar; CHP'li başkan iş yeri bastı

Kemalpaşa Belediye Başkanı CHP'li Rıdvan Karakayalı'nın, yanında korumasıyla birlikte, birlikte iş yaptığı Sinan Küçük'ün ofisini bastığı, olay anında Küçük'ün darp edildiği öne sürüldü. İşyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, öfkeyle masayı dağıttığı görülen Karakayalı ve korumasından şikayetçi olan Küçük, görüntüleri de delil olarak sundu. Ortağından şok suçlamalar
Ortağından şok suçlamalar; CHP'li başkan iş yeri bastı
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2019 Cuma 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kemalpaşa belediye başkanlığını AK Parti'den geri alan ve ilk icraatları beğeni kazanan Rıdvan Karakayalı'nın polise şikayet edilmesine yol açan ve büyük yankı uyandıran olay dün meydana geldi. 

Karakayalı, yanında korumasıyla, birlikte oto yıkama işi yaptığı Sinan Küçük'ün ofisine girdi. İddialara göre Başkan Karakayalı, Sinan Küçük'ün üzerine yürüdü, masasındaki eşyaları yere fırlattı. Bir süre şaşkınlık yaşayan Sinan Küçük ile Başkan Karakayalı ve yanındaki kişi arasında arbede oldu. Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülere göre Sinan Küçük kendisini toparladıktan sonra telefonla polisi aradı. Bu sırada Başkan Karakayalı ve yanındaki kişi ofisten ayrıldı. 

Sinan Küçük polise verdiği ifadede Başkan Karakayalı'nın ofisini bastığını, kendisine hakaret ettiğini ve darp ettiğini öne sürdü, şikayetçi oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası