Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka'da Metin gitti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde antrenörlük görevine Özhan Çıvgın'ı getirip iç transferde Berk, dış transferde ise Muratbey Uşak'tan Tayfun Erülkü'yle anlaşan Pınar Karşıyaka'nın sözleşme yenilemeye çalıştığı Metin Türen, Türk Telekom'a transfer oldu.
Pınar Karşıyaka'da Metin gitti
Haberler / Spor
30 Haziran 2018 Cumartesi 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

A Milli Takım kadrosunda 2019 Dünya Kupası Elemeleri'nde forma giyen uzun forvetin iddialı bir kadro kuran ligin yeni takımından gelen teklifi kabul ettiği öğrenildi. Pınar Karşıyaka, Metin'in yerine Antrenör Özhan Çıvgın'ın Büyükçekmece'den öğrencisi olan İlkan Karaman ve Türk Telekom'dan Nusret Yıldırım alternatiflerini gündemde tutuyor. Sakatlığı süren Deniz Kılıçlı'dan ise vazgeçildi. Yeşil-kırmızılı ekip, 5 yeni yabancı transferi de yapacak. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası