Ege Postası
Geri

​'Beyaz Kırlangıç' ceza yağdırdı

İzmir'de taşıt trafiğine kapalı caddeler ve sokaklarda vatandaşların korkulu rüyası olan hatta yaralamalara yol açan motosiklet ve elektrikli bisikletlere karşı Trafik Denetleme Şubesi tarafından oluşturulan 'Beyaz Kırlangıç' adı verilen bisikletli polisler, kural tanımazların korkulu rüyası haline geldi.
​'Beyaz Kırlangıç' ceza yağdırdı
Haberler / Güncel
21 Eylül 2014 Pazar 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- En çok şikayette bulunulan, yaya trafiğinin yoğun olduğu Alsancak semti Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde uygulama yapan Beyaz Kırlangıçlar, kural tanımaz motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine ceza yağdırdı. Ehliyetsiz kullanılan motosikletlei de trafikten men edildi.
 
Bisikletleriyle kalabalık ve dar sokaklarda uygulamadan kaçanların peşine düşen ve yakalayan Beyaz Kırlangıçlar, yayaların sevgisini kazandı. Gece gündüz süren uygulamalarla Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Karşıyaka Çarşısı başta olmak üzere taşıt trafiğine kapalı alanlara girip, kural tanımayan motosiklet ve elektirikli bisiklet sürücülerine 80 TL, başında kaskı olmayanlara da yine 80 TL ceza kesildi. İzmirliler bu uygulalmadan son derece memnun olduklarını belirterek bu çalışmayı başlatan Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Sayıları 10 olan bisikletli Beyaz Kırlangıçların çalışmalarının tüm kent geneline yayılması istendi.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası