Ege Postası
Geri

​ Engin'den bir uyarı bir iddia!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Çiğli’de yapılan ilçe başkanları toplantısında parti içi mesaj verdi, genel seçim için iddialı konuştu. Engin, “Genel seçim sürecinde partiyi didişmeye sevk etmek isteyenler var. Bunların medyada yandaşları var.Biz buna prim vermeyeceğiz. İddia ediyorum rekor bir oyla milletvekili seçimini tamamlayacağız” dedi.Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’da konuşmasında parti içi disiplin mekanizmasının çalışmasını istedi.
​ Engin'den bir uyarı bir iddia!
Haberler / Yerel Politika
24 Eylül 2014 Çarşamba 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir Eylül ayı ilçe başkanları toplantısı Çiğli’de gerçekleşti. Geçtiğimiz ay hizmete giren belediyenin ilk sosyal tesisi olan Akvaryum Kafe'de yapılan toplantıda, İl Başkanı Ali Engin, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü,il kadın ve gençlik kolu başkanları,  il yöneticileri ve ilçe başkanları hazır bulundu.


FIRTINA KOPARMAK İSTEYENLER VAR
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin konuşmasında parti içi önemli mesajlar verdi. Engin, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve 22 CHP’li ilçe belediye başkanının koordineli bir biçimde kente hizmet ettiğini ifade etti. Engin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde partililerin, İzmir’de büyük bir uzlaşı sağlayarak, kıt imkanlarla önemli bir başarının elde edilmesinde pay sahibi olduğunu ifade etti. Barış ve kardeşlik olduğunda en zor durumda bile başarı elde edileceğini gösterdiklerini ifade eden Engin,  “Gerek içerden gerek dışarıdan partiyi karıştırmak isteyenler var. Yapay gündem oluşturmaya çalışanlar var. Küçük sorulardan fırtına koparmak isteyenler var. Genel seçim sürecinde partiyi didişmeye sevk etmek isteyenler var. Bunların medyada yandaşları var.Biz buna prim vermeyeceğiz. İddia ediyorum rekor bir oyla milletvekili seçimini tamamlayacağız” dedi.

ARSLAN:BORÇLARIN ARKASINA SIĞINIP ÇALIŞMAMAZLIK YAPMADIM
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’da konuşmasında parti içi disiplin mekanizmasının çalışmasını istedi. “Birbirimizi acımasızca eleştirerek bir yere varamayız” diyen Arslan, şunları söyledi; “ Göreve geldiğim günden bu yana bana yapılan eleştirilere basın yoluyla karşılık vermedim. Sosyal medyadan bir şeyler yazmadım. Partinin iktidara gelmesi yolunda disiplin mekanizmasının iyi çalışması gerek. Başarısız bir CHP’li belediye başkanı olmaktansa başarılı olmak için her türlü çalışmayı yapan belediye başkanı olma   amacındayım. Borçların arkasında sığınıp çalışmamazlık yapmadık. İlçeyi şantiyeye çevirdik. Her mahallede çalışma yapıyoruz.”

Toplantının basına kapalı bölümünde Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kent ulaşımına yönelik bilgilendirme yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası