Ege Postası
Geri

​Bayraklı Belediyesi’nin eğitime verdiği destek devam ediyor

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü okulların açılmasıyla birlikte bin ilköğretim ve lise öğrencisine kırtasiye yardımı yapmaya başladı. Yetkililer, başvuruların devam ettiğini, ihtiyaç sahibi öğrencilerin semt merkezleri ve belediye hizmet binalarına müracaat etmesini istedi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu yardımları her yıl artırıyoruz. Daha çok çocuğumuza ulaşmak için çalışıyoruz” dedi.
​Bayraklı Belediyesi’nin eğitime verdiği destek devam ediyor
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Kasım 2014 Cuma 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediyesi’nin eğitime verdiği destek artarak devam ediyor. Dar gelirli bin 400 ailenin başarılı çocuklarına burs veren, Gençlik Eğitim Merkezi’nde ücretsiz kurslarını sürdüren ve büyük başarıların altına imza atan Bayraklı Belediyesi şimdi de 700’ü ilköğretim, 300’ü lise öğrencisi olmak üzere toplam bin öğrenciye kırtasiye yardımı yapmak için kolları sıvadı. İhtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine için kuruboya, suluboya, pastel boya, silgi, defterler, kalemler, çizim seti, kalemlik lise öğrencilerine ise harita metot defterler, çizim seti, kalemlik, kalemtıraş, silgi ve kalem çeşitlerinin bulunduğu çantalar hediye edilmeye devam ediyor.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Bir ay önce başlayan başvurular bin öğrenci kontenjanı dolana kadar devam edecek. Öğrenciler yanlarında getirdikleri aile sicil beyannamesi, öğrenci belgesi ve kimlik fotokopisi ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve semt merkezi aracılığıyla başvuruda bulunabilirler. Vatandaşlar 371 71 85 iletişim numarasından konuyla ilgili bilgi alabilecek.  

SAYI GİDEREK ARTIYOR
Bayraklı’da ücretsiz kurs ve karşılıksız burs yardımları sayesinde ihtiyaç sahibi birçok öğrenciye ulaştıklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Eğitime yapılan yardım geleceğe yapılmış bir yatırımdır. Geleneksel hale getirdiğimiz bu yardımları her yıl sayıları katlanarak artıyor. 1400 başarılı öğrencimize burs veriyoruz. Daha çok çocuğumuza ulaşmak için çaba harcıyoruz. Ücretsiz kırtasiye yardımıyla da ailelerimizin bütçesini bir nebze olsun rahatlatmış oluyoruz” dedi. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası