Ege Postası
Geri

​“Kocan kadar konuş” izdihamı

Başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı romantik komedi “Kocan Kadar Konuş” 20 Mart’ta vizyona girdi.
​“Kocan kadar konuş” izdihamı
Haberler / Magazin
22 Mart 2015 Pazar 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul’da oldukça renkli geçen galanın ardından oyuncular ve yapım ekibi bu kez İzmir’in konuğu oldu. İzmir’li bir ailenin 30 yaşındaki kızı Efsun’un evlilik çıkmazında yaşadığı maceraları anlatan, BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği, Kıvanç Baruönü’nün yönetmen koltuğunda oturduğu filmin İzmir Galası da oldukça renkli ve kahkaha dolu geçti.

İZMİR’DE  “KOCAN KADAR KONUŞ” İZDİHAMI
Ekip filmi izlemeden önce İzmir Optimum Outlet içinde kurulan özel bir platformda seyircilerle buluşup sohbet etti. Binlerce kişinin katıldığı bu söyleşi sonrası hayranlarıyla fotoğraf çektirip sohbet eden oyuncular ardından filmi salonda seyircilerle birlikte  izledi ve filmin sonunda seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.
 21 Mart Cumartesi İzmir Optimum Outlet Cinemaximum’da, BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi organizasyonuyla yapılan galaya başrol oyuncuları, Ezgi Mola, Murat Yıldırım ve yönetmen Kıvanç Baruönü’nün yanısıra filmin oyuncuları Gülenay Kalkan, İsmail İncekara, Romina Özipekçi, Begüm Öner ve Gül Arıcı da katıldı.
 
Organizasyonu gerçekleştiren BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; “Etkinliğimize ilgi gösteren tüm İzmirlilere teşekkür ederiz.” dedi

YÜZDE YÜZ TÜRK KIZI EFSUN’UN HİKAYESİ
BKM Film’in yapımcılığında 20 Mart’ta vizyona girecek olan film Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan aynı adlı romanından uyarlandı. Bu toprağın kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatan filmde; 30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır. Efsun’un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır. Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun’u takdim etmeye hazırlanırken Efsun’un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım)çıkar. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası