Ege Postası
Geri

​Menemende Çocuklar Artık Hastaneden Korkmayacak…

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Menemen Devlet Hastanesi Acil Servisi çocuk gözlem odaları çizgi film karakterleriyle süslendi
​Menemende Çocuklar Artık Hastaneden Korkmayacak…
Haberler / Güncel
23 Ocak 2015 Cuma 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Menemen Devlet Hastanesi, tedavi amaçlı yapılan girişimlerde çocukların korku ve endişelerini en aza indirmek için ilgilerini çekecek çizgi film kahramanlarıyla acil duvarlarını renklendirdi.
Hastanenin Kalite Birimi Koordinatörlüğü’nde yapılan projeye Ege Üniversitesi Resim İş Öğretmenliği 4.sınıf öğrencileri Özge Borazan ve Zeynep Çakır yaptıkları resimlerle destek verdiler.
Gerçekleşen bu proje ile hastane Acil Servisinde gözlem altındaki çocukların hastane korkularını yenmek amaçlanmıştır. Bu amaçla yapılan görsellerin çocukların gözüne hoş gelecek şekilde hayal kahramanlarının resimleri çizilerek dikkatlerin bu noktaya çekilmesi sağlanmıştır.
Sağlık alanında ülke genelinde yapılan iyileştirme çalışmaları doğrultusunda 15 Ocak 2015 tarihinde faaliyete geçen uygulama hastanenin vizyonuna uygun olarak hizmet kalitesinde fark yaratmayı hedeflemektedir. Bu proje ile Acil Servisinde hizmet alan hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetlerinin arttırılması ve daha iyi hizmet vermek amaçlanmıştır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası