Ege Postası
Geri

​Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, Kıyı Ege'de yağmur ve sağanak yağış bekleniyor..
​Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Haberler / İzmir
26 Aralık 2014 Cuma 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yapılan son değerlendirmelere göre; İç ve doğu bölgelerin az bulutlu ve açık, batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Marmara ve Kıyı Ege ile Manisa, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde ve Balıkesir'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığının; ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.


Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde ve Balıkesir'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (lokal su baskını vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası