Ege Postası
Geri

​Meteoroloji'den son dakika uyarısı

Meteoroloji'den şiddetli sağanak yağış uyarısı geldi. Özellikle kıyı Ege'de etkili olacak yağışlar gece boyunca şiddetini arttırarak devam edecek.
​Meteoroloji'den son dakika uyarısı
Haberler / İzmir
17 Aralık 2014 Çarşamba 18:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Meteoorloji'den gelen son dakika verilerine göre bugün yurdun özellikle kıyı kesimlerinde şiddetli yağışlar bekleniyor. Yağışlar, kıyı Ege'de etkisini arttırarak gece boyunca devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yurdun kuzeybatı kesimlerinde yağmur ve sağanak şeklinde başlayan yağışların, öğleden sonra sonra şiddetleneceğini duyurdu.
Uyarı verilen yerler şöyle sıralandı;

Çanakkale'nin güney ve batısında
Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde, akşam ve gece saatlerinde,
İzmir, Aydın, Muğla'da,yarın sabah saatlerinden itibaren Antalya'da kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğini açıkladı. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.
 
KIYI EGE'DE ŞİDDETLİ YAĞMUR UYARISI
 
İzmir'de Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü, bugün Ege kıyılarında şiddetli rüzgar ve sağanak yağmur uyarısı yaptı. Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada bugün sabah ilk saatlerde Ege'nin kuzeybatı kesimlerinde yağmur ve sağanak şeklinde başlayan yağışların, öğleden sonra Çanakkale'nin güney ve batısında, Balıkesir'in Edremit körfezi çevresindeki ilçelerinde, akşam ve gece saatlerinde, İzmir ve Aydın il genelinde kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi. Yağmurun metrekarede 50 kilograma kadar ulaşabileceği belirtilirken vatandaşların ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası