Ege Postası
Geri

​Yalnız oyuncak kalmadı

Yeni Yüksektepe Derneği Aktiffelsefe gönüllüleri sevgi, paylaşım ve geri dönüşüm kampanyası olan 59. Yalnız Oyuncak Kalmasın Kampanyası’yla kullanılmayan oyuncakları, yeni sahipleriyle buluşturdu.
​Yalnız oyuncak kalmadı
Haberler / İzmir
26 Aralık 2016 Pazartesi 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gönüllüler, çocukların oynamadığı, bir kenarda bekleyen oyuncakları topladı, onardı, temizleyip paketledi. 3 ay süren hazırlık aşamasının ardından 27 gönüllü, oyuncakları 19 Mayıs İlkokulu’nda yeni sahipleriyle buluşturdu. Yılbaşı öncesi okulda bayram havası esti. Hediye paketlerini alan çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı, gözleri sevinçle parladı.

Gönüllü olarak bugüne kadar onlarca projeyi hayata geçiren, daha iyi ve daha güzel bir dünya hedefiyle çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Yeni Yüksektepe Derneği yöneticileri, “Sevgi ektiğimiz yerde sevinç büyür demiş ünlü yazar Shakespear. Yeni Yüksektepe Derneği olarak 310 küçücük kalbe sevgi ektik, bu sevgi o kalplerde yeşersin, büyüsün istedik. Yaptığımız çalışmalarla felsefeyi hayata geçirip topluma ışık tutmaya çalışıyoruz. Oyuncaklarını paylaşarak kampanyamıza destek veren çocuklarımıza, duyarlı anne, babalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni Yüksektepe Derneği, Aktiffelsefe markası altında, felsefi, kültürel, ekolojik, sosyal çalışmaları, gönüllüleri aracılığıyla yapan bir sivil toplum kuruluşudur.

.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası