Ege Postası
Geri

​Yandaş medya’nın son hedefi Bayraklı

Yandaş medya ve Hükümet sözcüsü yeni asır gazetesi İzmir’de algı operasyonuna devam ediyor. Daha önce birçok CHP’li Belediye Başkanı ve siyasetçi ile ilgili olumsuz algı yaratmak için yayın yapan gazete bu kez Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yaptığı röportajı çarptırdı.
​Yandaş medya’nın son hedefi Bayraklı
Haberler / Yerel Politika
31 Ağustos 2014 Pazar 17:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ-Türkiye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “SÖZCÜ” gazetesi ne ifade ediyorsa, İzmirliler ve İzmirli siyasetçiler içinde “YENİ ASIR “gazetesi onu ifade ediyor.
 
ERDOĞAN’A AÇIK DESTEK İLAN EDİLDİ
CHP’ye karşı hükümetin sözcülüğünü yapan ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’a açık destek veren ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde manşetten duyurduğu” Yeni Asır’ın üç asır’a yayılan tarihi misyonuna uygun olan tutumunu açıkça ilan ediyor! Ülkemizi Atatürk’ün 10. yıl Nutku’nda ortaya koyduğu vizyon ve hedeflerine ulaştığı için Erdoğan’ı  12. Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz!” sözleri ile açık açık bu tavrını açıklayan yeni asır yönetimi bu tavrını devam ettirmeye devam ediyor.
 
ÇAPKİ BELEDİYE BAŞKANI ALGISI YARATILMAK İSTENDİ
Günlerce bir Belediye başkanın karsı tarafından sevgilisi ile basıldığı ve bu konun karakolda son bulduğunu yazan gazete ismi açıklamadı. Açıkladığı gibi öyle bir konun varlığına kimse inanmıyor zaten.Burada amaç CHP’li belediye Başkanlarını kamuoyu önünde itibarsızlaştırmak.
 
İZMİR'DE İTİBAR KEYBEDİYOR
Artık magazin gazetesi görünümüne giren Hükümet sözcüsü gazete “belden aşağı” haberler yaparak İzmirlilerin 120 yıldan beri gösterdikleri ilginin yerini kaybedilen itibar almaya başladı.

DESTEK VERDİĞİ ADAYLAR HÜSRANA UĞRADI 
Zaten bunun en büyük göstergesi ise, gazetenin desteklediği siyasetçiler seçimlerden hüsran ile ayrıldılar. Manisa, Aydın, İzmir, Muğla gibi egenin en büyük illerinde desteklediği adayların seçim kazanmadıklarını hükümet sözcüsü gazetenin yaratmaya çalıştığı algının İzmirliler tarafından çok rağbet görmemiş.
 
EMEK HIRISIZ YANDAŞ MEDYA
Yandaş medya ve Hükümet sözcüsü gazete artık diğer gazetelerin emeği ne de saygı göstermiyor. Dün Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile yaptığımız röportajı kaynak göstermeden yayınlaması Başkan Karabağ’ın nerede ve kime açıklama yaptığını gazetecilik etiği açısından yapması gereken bir şey. Haberin kimin yaptığını açıklamayı bırakın  yaptığımız haberi içinde bir cümleyi cımbızla alarak çarpıtarak yayınlaması gazetecilik ahlakı açısından da doğru değil.
 
YANDAŞ MEDYA HABERİ ÇARPITIYOR
Orada Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın Bayraklı’da yaşanan sağ seçmen fazla olmasına rağmen Bayraklı’da yakaladığı başarıyı Türkiye ölçeğinde örnek alınması gerektiği vurgusu ile yaptığı açıklamayı alarak CHP’nin son dönemlerinde sergilediği, sağa açılım ve sağ kanattan aday gösterilme politikalarına bir tepkide Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’da geldi” diyerek kendisinin yapmadığı dört bir vuruşluk bir röportajın sadece 200 vuruşluk bölümünü alarak çarpıdan yandaş medya Belediye Başkanı ile Genel Merkez yöneticilerini karşı karşıya getirmek istemektedir.
 
KARABAĞ CHP'YE AK PARTİLİ BİRÇOK İSİM KAZANDIRDI
Ancak; aynı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın Bayraklı’da yapılan yerel seçimlerde DP,MHP ve AK Parti’den bir çok ismi CHP saflarına katarak birçok isim’de CHP’den meclis listesine kazandırdığını bilmesi gerekiyor. Ayrıca Genel Başkanı eleştiren bir Belediye Başkanı aynı röportaj’da “bizim genel Başkan sorunumuz yok” diyerek açıklama yapar mı'
 
Ayrıca Yandaş medya’nın yetkilileri bizim yaptığımız röportajı doğru okuduklarında Başkan Karabağ’ın “ Sağdan transfer yapmamızla olmuyor, bizim onlara CHP geleneğini ve parti ruhunu aşılamamız lazım” demek istediğini daha iyi anlayacaklardır.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası