Ege Postası
Geri

'İnançların özgürce yaşandığı bir ülke hayal değil'

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Afyon Şuhut Bozan Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Altındağ Cem Evi’ndeki aşure etkinliğine katıldı. Her yıl geleneksel olarak yapılan ve Dernek Başkanı Şehriban Tekçe’nin sunuculuğunu yaptığı etkinliğe çok sayıda sivil toplum kuruluşunun yanı sıra Bornova Kaymakamı Kadri Canan, Bornova Belediye Başkanvekili Bülent Çetinkaya, Ege Bölgesi Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Danışman katıldı.
'İnançların özgürce yaşandığı bir ülke hayal değil'
Haberler / İzmir
16 Kasım 2014 Pazar 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven yaptığı konuşmada inançların özgürce yaşandığı bir ülke için hep birlikte çalışmak gerektiği vurgusunu yaparak şunları söyledi: “İçi insan sevgisiyle dolu bir toplulukla birlikte burada olmaktan çok mutluyum. İnsanların inançlarının daha özgürce yaşadığı bir ülkede yaşamayı diliyoruz ama bu dileğin bu güzel ülkemin güzel yürekli insanlarıyla olacağına inanıyorum. Çocuklarımız, torunlarımız için; güzel bir ülkede özgürce ve birbirimizin inançlarına saygıyla yaşayacağımız günler için hep birlikte çalışalım,  hep birlikte yürüyelim.” 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası