Ege Postası
Geri

2. Bölgeye bayramlaşma çıkarması

Seçim çalışmaları kapsamında 14 ilçe ve köylerinde çalışma yapan CHP İkinci Bölge Milletvekili adayları bu kez bayramlaşma için yollardalar. Adaylardan renkli tur
2. Bölgeye bayramlaşma çıkarması
Haberler / Yerel Politika
17 Haziran 2018 Pazar 09:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç, Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Mahir Polat, Bedri Serter, Ali Engin, Salih Özçiftçi, Mehmet Birlik, Onur Kadir Eryüce, Hatice Zeybek ve Ebru Okay’dan oluşan CHP 2. Bölge milletvekili adayları, dün Kemalpaşa’dan başladıkları bayramlaşma turunu bugün Dikili’de tamamlayacak. 

CHP İkinci Bölge Milletvekili adayları daha önce seçim çalışmaları için gittikleri yerleri bu kez bayramlaşma için ziyaret ediyor. İster dini, ister milli olsun ulusça birlikte kutladığımız bayramların birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz özel günler olduğu düşüncesiyle yola çıkan CHP İkinci bölge adayları ilk durak noktaları olan Kemalpaşa’da vatandaşlarla ve işyerleri açık olan esnafla bayramlaştı.

Kemalpaşa’dan sonra Bayındır’a geçen PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç, Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Mahir Polat, Bedri Serter, Ali Engin, Salih Özçiftçi, Mehmet Birlik, Onur Kadir Eryüce, Hatice Zeybek ve Ebru Okay’dan oluşan CHP İkinci Bölge adayları daha sonra Tire, Ödemiş, Kiraz, Beydağ'da vatandaşlarla bayramlaştı. 

Milletvekili adayları bugün ise Menemen, Foça, Aliağa, Kınık, Bergama ve Dikili'de vatandaşların ve esnafın bayramını kutlayacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası