Ege Postası
Geri

​AK Parti İzmir’den Zeybekçi’ye miting gibi karşılama

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’yi il binası önünde davul zurna eşliğinde zeybekle karşıladı. Mini miting havasında gerçekleşen karşılama töreninde Zeybekçi İzmir teşkilatına Denizli örneğinden mesaj verdi. Zeybekçi, “2004’te belediye başkan adaylığım açıklandığında anketlerde CHP’nin gerisindeydik.Kısa bir zaman kalmıştı seçimlere. Denizli’de çalmadık kapı tutulmadık el kalmadı. Anlattık,Denizlileri ikna ettik. Sandıklar açıldı sonuç yüzde 51… Bunu İzmir’e örnek olsun diye anlatıyorum. İzmirli’nin gönlüne girdiğimiz zaman açamayacağımız kapı yoktur” dedi.
​AK Parti İzmir’den Zeybekçi’ye miting gibi karşılama
Haberler / Yerel Politika
18 Eylül 2014 Perşembe 18:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ) tarafından düzenlenen ‘Fırsatlar ve Riskler Konferansı’na katılmak ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için İzmir’e gelen Ekonomi Bakanı, Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi,partisinin İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.Zeybekçi’ye Denizli Milletvekili, İzmir Birinci Bölge Koordinatörü Mehmet Yüksel’de eşlik etti.



EGE’Nİ EFE’Sİ
Zeybekçi için il başkanlığı sürpriz bir karşılama töreni düzenledi. Zeybekçi il binasının önünde davul zurna eşliğinde zeybek gösterisiyle karşılandı.Karşılama töreni milletvekilleri,il yönetimi, ilçe başkanları,belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla adeta mini miting havasında gerçekleşti.Partililer ellerinde Türk bayrağı salladı.Partililer “Ege’nin Efe’si Nihat Zeybekçi” sloganları attı.

KAPI KAPI ÇALIŞIN MESAJI
Zeybekçi konuşmasında İzmir teşkilatına Denizli örneğinden mesaj verdi.Zeybekçi şunları söyledi;  İzmir Ege’nin başkentidir. Ege’nin yüzük taşıdır. İzmir Ege’nin gururudur. Bir gün gelecek beklediğimiz 2019 gelecek. Hep beraber Kordon’da Atatürk Anıtı’nın önünde zeybek oynayacağız ki yer yerinden oynayacak. Bir olarak beraber olarak İzmir’i kapı kapı dolaşarak olacak. 2002 yılının Kasım’ında Denizli’de oylarımız yüzde 23’tü..Bugün yüzde 50’lerde... 2004’te belediye başkan adaylığım açıklandığında anketlerde CHP’nin gerisindeydik.Kısa bir zaman kalmıştı seçimlere. Denizli’de çalmadık kapı tutulmadık el kalmadı. Anlattık,Denizlileri ikna ettik. Sandıklar açıldı sonuç yüzde 51…Bunu İzmir’e örnek olsun diye anlatıyorum. İzmirli’nin gönlüne girdiğimiz zaman açamayacağımız kapı yoktur. 80’lerin öncesine gidersek Ege’nin en sol şehirleri Uşak ve Deniz’liydi. Öyleyse işi doğru yapacağız. Gönüllere gireceğiz. İzmir inşallah Ak hizmetle komple tanışacak. İzmir ak hizmeti hak ediyor. Bugünden itibaren çalışmaya başlayacağız. Biz hiçbir zaman için ‘bizim kıymetimiz bilmediler’ demedik. Hep anlattık. Gece gündüz demeyeceğiz anlatacağız”

ÇIRAY’A GÖNDERME
İzmir Ekonomi Zirvesi’nde yapılan konuşmaları hatırlatan Zeybekçi, “ O gün biri vardı. İzmir demedi. Problemlerini anlatmadı bu kentin.Dertlerini anlatmadı. Çıktı sahneye, “10 Ağustos seçimlerinin sonuçları ne olursa olsun ertesi gün kriz çıkacak” dedi. Bu adam CHP Genel Başkan Yardımcısıydı.(Aytun Çıray) Biz İzmir’in geleceğini konuşuyoruz. Onlar kriz felaket beklentisi içindeler. O günler gitti. Bir daha geri gelmeyecek” dedi.

İZMİR SEVDAMIZ
Zeybekçi konuşmasını,“ Biz İzmir’e sevdalıyız. İzmir mevcut görüntüsünden kurtulacak, Ege’nin gururu olacak. Dışarıdan gelen biri ‘ne şehirmiş be’ diyene kadar mücadelemiz devam edecek” diyerek bitirdi.

DELİCAN: SABRIMIZ KALMADI
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da konuşmasında Denizli üzerinden İzmir’deki CHP’li yerel yönetimleri eleştirdi. Delican, “Hep birlikte yeni bir Türkiye’ye adım attık. 2023 hedefimize hızla yaklaşıyoruz. Bu kutlu yolda ekonomimizin çıtasını yükselten bakanımız Nihat Zeybekçi aramızda. Kendisine hoş geldiniz diyorum.Denizli’de il başkanları toplantısı yaptık. Teşkilat başkanlığı bizi Denizli’de topladı.Denizli’ye gittiğimde Avrupa şehrine gitmiş gibi hissettim. Şehrin güzelliği beni mest etti. Bu hizmetler için bakanımıza teşekkür ettim.İnşallah İzmir’de de Denizli’deki hizmetleri alacak kadroları 2019’da iktidara getireceğiz. Artık sabrımız kalmadı. Güzel bir şehirde yaşamak istiyoruz. Ben o şehirde tüm STK’ları birbiriyle kenetlenmiş olarak gördüm. İnşallah İzmir’de birliği sağlayacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası