Ege Postası
Geri

AK Parti Buca'da kahvaltı buluşması: '2001 ruhu' masaya yatırıldı!

AK Parti Buca ilçe kurucularından aynı zamanda Ağrı Tutaklılar Derneği yöneticisi olan Engin Bilici dernek binasında kahvaltı verdi. Kahvaltıda AK Parti'nin 2001 yılındaki ruhu masaya yatırılırken, bu ruhun tekrar nasıl canlanacağı konuşuldu.
AK Parti Buca'da kahvaltı buluşması: '2001 ruhu' masaya yatırıldı!
Haberler / Yerel Politika
5 Mayıs 2024 Pazar 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Buca'da partinin yeniden ayağa kaldırılması adına önemli bir organizasyona imza atıldı.

Davetliler arasında başta Kurucu İlçe Başkanı Ünal Ömür ve bazı kurucu yönetim kurulu üyeleri olmak üzere, görev yapan ilçe başkanları Mustafa Solmaz, Mehmet Girgin, Neşat Arslan, eski Kadın Kolları Baskanı Zeynep Şen ve birçok siyasi isim yer aldı.

Kahvaltı buluşmasında AK Parti'nin 2001 ruhu masaya yatırıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her konuyla ilgilenmesinin mümkün olmadığı, partilerin kurumsal yapılarının olduğu, bu görevlere getirilen bazı teşkilat yöneticilerinin başta Genel Merkez olmak üzere il ve ilçelerde bu süreci iyi yönetemedikleri, 2001 ruhunun nasıl kaybolduğu konuşuldu.

Söz alanlar ilgili konulara yönelik eleştirilerini sıraladı. Nerede nasıl hatalar yapıldığı irdelenirken, birlik ve beraberlik içinde 2001 ruhu nasıl tekrar canlanır? sorusuna yanıtlar arandı.

Toplantıya katılanlar verimli bir toplantı olduğunu belirtirken, bundan sonraki süreçte sık sık bir araya gelecekleri ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası