Ege Postası
Geri

AK Partili Hamza Dağ, 4'üncü kez baba oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ dördüncü kez baba oldu. Dağ'ın anaokolu öğretmeni eşi Zeynep Dağ, bugün doğum yaptı. Üç kızı olan Dağ, erkek olan dördüncü çocuğuna 'Muhammed Yunus' adını verdi. Dağ ailesinin mutlu günü
AK Partili Hamza Dağ, 4'üncü kez baba oldu
Haberler / Yerel Politika
2 Haziran 2019 Pazar 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ (39), dördüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. 

Dağ'ın eşi Zeynep Dağ, bu sabah saat 09.00'da Ankara'da özel bir hastanede sezaryenle 2 kilo 850 gram ağırlığında erkek bebek dünyaya getirdi. Anaokolu öğretmeni anne Zeynep Dağ ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

13 yaşındaki Esra Zümra, 8 yaşındaki Zeren Rabia ile 3 yaşındaki Fatıma Zehra'nın babası olan Dağ, Muhammed Yunus adını verdiği dördüncü çocuğunu kucağına aldı.

Kızları ve yeni bebeğiyle çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşan Dağ,  "Bebeğin de annenin de durumu çok iyi. Evlat sevgisi çok büyük. Baba olmak tarifsiz bir duygu. Çok mutluyum. Ailemize hoş geldin Muhammed Yunus" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası