Ege Postası
Geri

İzmir'den İstanbul'a tam destek! Başkan Soyer: Ekrem kardeşime bu enerjiyi gönderiyorum

Millet ittifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek olmak için, "Her Şey Çok Güzel Olacak" resim sergisinin açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, emeği geçen herkese teşekkür ederken, “Matematik ne der bilmem gönül başka bir şey diyor, gönül bu vicdansızlığı ve haksızlığı reddediyor. Sevgili Ekrem kardeşim olağan gücümüzle yanındayız, yolun açık olsun” dedi. İzmir'den İstanbul'a tam destek
İzmir'den İstanbul'a tam destek! Başkan Soyer: Ekrem kardeşime bu enerjiyi gönderiyorum
Haberler / Yerel Politika
31 Mayıs 2019 Cuma 19:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- Millet ittifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek olmak için, 300 sanatçının bağışladığı resimlerden oluşan "Her Şey Çok Güzel Olacak" resim sergisinin açılış töreni düzenlendi. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleşen açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve çok sayıda CHP ilçe başkanı katıldı.

“MATEMATİK NE DER BİLMEM GÖNÜL BAŞKA BİR ŞEY DİYOR”

Açılış töreninde konuşan Başkan Tunç Soyer, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Türkiye’de yeni bir umut doğduğunu vurgularken, “Bu salonda muazzam bir enerji var elle tutulur gözle örülür bir enerji var. Bu enerjiyi yaratanlara şükranlarımı sunuyorum iyi ki varsınız. İstanbul’da anketler yapılıyor, matematik ne diyor bilmem ama gönül başka bir şey diyor. Gönül bu vicdansızlığı ve haksızlığı reddediyor. Bunu da en iyi sanatçılar biliyor. Esin hanıma çok teşekkür etmek istiyorum. Projenin fikir anası o biz ona sadece destek çıktık. Türkiye’de olağanüstü bir umut doğdu. Başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu gösteren bir umut. Biz bu topraklarda derya içinde olup deryayı bilmeyen balık gibi yaşıyoruz. Ama 31 Mart bize bunun değişebileceğini gösterdi. Daha mutlu daha güzel bir ülke mümkünmüş. Bunun işaretlerini verdi bu milllet bize” diye konuştu. 

“SEVGİLİ EKREM KARDEŞİME SALONDAKİ ENERJİYİ GÖNDERİYORUM”

İstanbul’a ve Ekrem İmamoğlu’na selam gönderen Başkan Tunç Soyer, “İş İstanbul’a kaldı İstanbul bu hikayede son noktayı İstanbul koyacak. Ekrem kardeşime bu salondaki enerjiyi gönderiyorum yolun açık olsun sevigili kardeşim İzmir seninle beraber. Kalbimiz seninle çarpıyor. Olağan gücümüzle yanında durmaya devam edeceğiz. Sergide emeği olan herkese teşekkür ediyorum bu mücadele katkınız asla unutulmaz. Gögüsümüzü kabartıyorsunuz iftihar ediyoruz her birinizle. İyi ki varsınız” dedi. 

“EKREM İMAMOĞLU’NUN HAKKI GASP EDİLDİ” 

Açılış töreninde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sergiden elde edilecek gelirin Ekrem İmamoğlu’nun sçeim kampanyasına aktarılacağını belirtirken, “Sanat, toplumun hayat damarıdır. Mustafa Kemal Atatürk ‘Sanatsız kalmış toplumların damarladan birisi tıkanmıştır’ diyor. Sanatçılarımız toplumu yönlendiren öncü olan sözün bittiği yerde devreye girenlerdir. Birbirinden değerli sanatçılarımız hiçbir karşılık beklemeden kendi emekleriyle yarattıkları sanat eserlerini bizimle paylaştı. Bu serginin daha da ötesinde bir anlaMı var. Haksız hukuksuz, vicdansız bir şekilde Büyükşehir Belediye Başkanlığı gasp edilen Ekrem İmamoğlu gerçekliği var. 23 Haziran’da seçim tekrar edecek. Bugün ‘Her Şey Güzel Olacak’ adlı karma sergiden elde edilen gelir Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına bağışlanacak. Toplumun her kesimini ilgilendiren bu demokratik mücadele katkılarından dolayı tüm sanatçılarımıza şükranlarımı sunuyorum. Önce İstanbul’da daha sonra Türkiye’de her şeyi güzel olması için mücadele eden bu serginin oluşturulmasın emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her şeyin çok güzel olması için birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Bugün burada bunu gösteriyorsunuz” dedi. 

SERGİNİN EN MİNİK BAĞIŞÇISI

Düzenlenen sergide sanatçılar eserlerini Ekrem İmamoğlu için görücüye çıkartırken en küçük bağışçı da 12 yaşındaki Kaya Kutluyurt oldu. Seramik sanatıyla uğraşan Kaya Kutluyurt 2 adet eserini Ekrem İmamoğlu için satılığa çıkartarak destek oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası