Ege Postası
Geri

AK Partili Kırkpınar'dan bayram mesajı

İzmirlilerin Kurban Bayramını tebrik eden AK Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar, “Kurban Bayramının İzmirli hemşerilerimizle birlikte tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” temennisinde bulundu.
AK Partili Kırkpınar'dan bayram mesajı
Haberler / Yerel Politika
10 Ağustos 2019 Cumartesi 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kırkpınar mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlayan, manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı hep birlikte huzur ve güven içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gelenek ve göreneklerin coşkuyla yaşandığı bayramlar, güçlü bir toplumsal yapının oluşmasını sağlamakta, millet olma bilincini kuvvetlendirmektedir. Asil milletimiz; şanlı tarihi boyunca karşılaştığı tüm zorlukları, milli kimliğimizi oluşturan bayramlar gibi inanç ve kültürel değerlerimizden aldığı ilhamla, kederde ve kıvançta bir ve beraber olarak aşmış; milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak bu coğrafyada birlik ve beraberlik içerisinde varlığını sürdürmüştür. Bu duygu ve düşünlerle Kurban Bayramı’nın kalplerimize huzur, ülkemize esenlik, dünyamıza barış getirmesi diliyor, başta İzmirli hemşerilerimizin olmak üzere milletimizin ve gönül coğrafyamızda yaşayan kardeşlerimizin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası