Ege Postası
Geri

AK Partili Sürekli'den CHP'li Sertel'e yanıt: 'Hiçbir zaman; iftirayla, yalanla iş görmedik!'

AK Partili Kerem Ali Sürekli’den ‘Çav Bella’ tartışmalarından kendisini Tunç Soyer’e iftira atmakla suçlayan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’e sert tepki gösterdi.
AK Partili Sürekli'den CHP'li Sertel'e yanıt: 'Hiçbir zaman; iftirayla, yalanla iş görmedik!'
Haberler / Yerel Politika
21 Mayıs 2020 Perşembe 17:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çav Bella tartışmalarında, Tunç Soyer’e yaptığı ‘Söyleyecek bir sözünü yok mu'’ çıkışına; "İnsanlara iftira atarak siyasi çıkar sağlamaya çalışmak utanmazlıktır" yanıtını veren CHP’li Sertel’e sert çıktı.


CHP’li Sertel kendisine yanıtını ‘siyaset kurnazlığı’ olarak yorumlayan AK Partili Sürekli sosyal paylaşım hesabından şu sözlerle eleştirdi.

1- Ezanlarımıza saldırılmasına yönelik açıklama ve çağrımız, ne yazık ki CHP’li Sertel tarafından saptırılmış, siyaset kurnazlığına kurban edilmiştir. Ettiğimiz kelamlar ortadadır. Biz, hiçbir zaman; iftirayla, yalanla iş görmedik!

2-Sayın Soyer’e yaptığımız hassasiyet ve açıklama çağrısıdır ki; karşılık bulmuştur. Bu çağrımızdan farklı anlam çıkarmak, haksız ve yersiz ithamlarda bulunmak ancak kraldan çok kralcıların işi olabilir. Son sözümüz: kötü söz sahibine aittir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası